Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Sikkerhedssko

Hos Pro-Dress finder du et stort sortiment af billige sikkerhedssko i høj kvalitet. Vi kan tilbyde sikkerhedssko til billige onlinepriser, fordi vi har gode forhandleraftaler med alle de anerkendte producenter såsom AIRTOX, HKSDK, NOKNOK, Brynje, Sika, MacMichael, Helly Hansen, Puma, Blåkläder og Mascot. Uanset hvad du arbejder med, så har vi sikkerhedssko, der kan holde til de anstrengelser, du bliver udsat for i løbet af en arbejdsdag. Vores produkter er slidstærke og behagelige at have på, så de ikke generer dine fødder, selv efter længere tids brug. Vi udvælger vores leverandører af sikkerhedssko ganske nøje og lægger især vægt på høj kvalitet, høj komfort og fair priser, men det gør selvfølgelig ikke noget, at sikkerhedsskoene også ser godt ud. Vi forhandler alle de bedste sikkerhedssko, og vi har helt sikkert også den model, der matcher dit erhverv og behov.

Billige sikkerhedssko så smarte at de også kan benyttes i din fritid

Pro-Dress.com tilbyder dig billige sikkerhedssko der har så smarte designs, at de også egner sig til hverdagsbrug. Her får du sikkerhedssko med stilrigtige kontrastfarver, smarte og praktiske snørre- og lukkefunktioner samt skridsikre såler. Har du først prøvet en af vores mange spændende modeller, så kan du nærmest ikke undvære dem i din fritid.

Dine billige sikkerhedssko skal nok få dig sikkert fra A til B. Vi giver dig ikke alene smarte og funktionelle sko men også arbejdssko og fodtøj, der er så komfortable, at mange af vores kunder også benytter dem i fritiden. Ergonomiske sikkerhedssko, ESD-godkendt indlægssål, TPU tåforstærkning og modeller med indbygget komfortskum er blot nogle af de faktorer, der er med til at gøre vores arbejdssko til de absolut bedste på markedet.

Du har rig mulighed for at finde gode sikkerhedssko fra producenter som Helly Hansen, Airtox, BLÅKLÄDER, MASCOT, Cofra, Brynje, Sika, Sanita og MacMichael os pro-dress. Fælles for alle vores producenter af sikkerhedsko er det altid høje fokus på komfort og kvalitet. Sikkerhedssko skal kunne holde til meget, og derfor finder du kun den bedste kvalitet her på siden. Lige meget om du er tømrer, murer, elektriker eller andet indenfor håndværkerfagene, har vi med sikkerhed de sko, du leder efter.

Mr. Pro-dress er fagmand og har selv erfaring inden for håndværkerfagene. Han ved udmærket godt, hvor vigtigt det er, at ens udstyr er i orden, og at der ikke kan sættes spørgsmålstegn ved kvaliteten. Derfor sælger vi hos Pro-dress kun de mærker af sikkerhedssko og andet sikkerhedsfodtøj, der leverer varen, når det kommer til pålidelighed, slidstyrke, ydeevne og komfort. Når man køber hos os, skal man være sikker på, at man gør en god handel og får noget udstyr af høj kaliber. Du er også velkommen til at foreslå en vare, hvis du synes, der mangler noget i vores sortiment. Vi er altid nysgerrige efter nye modeller og mærker, og det er mr. Pro-dress’ ambition at have det bedste udvalg i branchen.

Uanset årstiden har vi fodtøj, der passer. Til de kolde vintermåneder, har vi et bredt udvalg af sikkerhedsstøvler, og til de mere milde måneder finder du sikkerhedssandaler og almindelige sikkerhedssko. Husk du altid får gratis fragt, uanset om du handler sko, arbejdstøj eller noget helt andet for over 950 kr. Vi har altid hurtig levering, så du ikke skal vente længe på dine bestilte varer. Hvis der skulle opstå spørgsmål til vores store online udvalg, så kontakt os endelig og hør mere. Vi har et indgående kendskab til alle vores produkter og vil selvfølgelig gerne hjælpe.

Vi har billige sikkerhedssko i både store og små størrelser på siden. Du kan altid finde de bedste sikkerhedssko til de billigste priser hos os. Med sikkerhedssko fra Helly Hansen, Airtox, MASCOT, Brynje eller MacMichael kan du føle dig sikker på din arbejdsplads. Variationen af vores sikkerhedssko er meget stor. Du kan, lige meget hvilken stil du leder efter, finde det helt rigtige par her på siden. Mange håndværkere og private ved, hvilke mærke de fortrækker, og derfor har vi delt vores sikkerhedssko op i mærker. Du kan derved let finde frem til netop de sikkerhedssko, som du mangler og ønsker.

Pro-Dress.com sælger ikke alene billige sikkerhedssko, der er også altid fokus på kvaliteten og går aldrig på kompromis med denne. Hvis du endnu ikke har bestemt hvilket mærke sine nye sikkerhedssko skal være, så kan du også se hele vores udvalg ovenover. Vi er allerede manges fortrukne valg, når der skal købes sikkerhedsfodtøj, og vi kan med sikkerhed også blive dit. Vores altid gode service og billige priser er grunden til, at mange køber alt deres arbejdstøj hos os.

Mr. Pro-dress guide til sikkerhedssko

Som tidligere håndværker ved jeg, hvor vigtig det er at finde det helt rigtige fodtøj. Derfor har jeg samlet en række overvejelser, som du med fordel også kan gøre dig, inden du vælger at købe dine nye sikkerhedssko.

Det første du skal gøre, er at afdække dit behov. Hvilke farer skal sikkerhedsskoen beskytte dig imod, og hvor meget skal du til dagligt gå rundt? Komfort og sikkerhed har længe været hinandens modsætninger, når det kom til fodtøj, da mere sikkerhed typisk betyder en tungere og stivere sko. Skotøjsproducenterne er nået rigtig langt i forhold til udfordringen mellem sikkerhed og komfort, men det er stadig værd at overveje hvilke parametre, der skal prioriteres højest.

Miljø og fare

Hvilket miljø skal sikkerhedsskoen benyttes i? Der er stor forskel på, om de skal benyttes på et lager, på byggepladsen eller på stilladset. Du kan i dag få sikkerhedssko, der er både vandafvisende, svedtransporterende og resistente over for elektrisk stød og flydende materialer som olie, syre og benzin. Derudover er der udviklet sikkerhedssko, der er specielt designet til at kravle rundt på b.la stilladser og tag. Derfor er det utroligt vigtigt, at du først og fremmest tager udgangspunkt i de farer, som de skal beskytte dig i mod.

- Objekter der kan trænge ind i bunden eller på siden af ​​foden.

- Eventuelle skarpe eller spidse genstande der kan skære toppen af ​​fødderne.

- Gnister fra svejsning, brændende genstande og smeltet metal

- Ætsende eller andre flydende væsker

- Faldende, tunge genstande

- Elektrisk stød

- Eksplosiv atmosfære der udgør en risiko for statisk elektricitet

- Udsættelse for vand eller ekstrem kulde eller varme

- Arbejde i skov/land-miljø

Udover sikkerhedsfaktoren skal du også være meget opmærksom på, hvordan og hvor ofte du benytter dine sikkerhedssko. Vi har tidligere hørt historier om håndværkere, der ikke benyttede deres sikkerhedssko, fordi de var for ukomfortable at have på. Derfor skal du være meget opmærksom på, at sikkerhedsskoene er behagelige og komfortable, når du prøver dem. Komfort og beskyttelse er desværre ikke to ting, der supplerer hinanden særlig godt. Ekstra sikkerhed vil typisk betyde en tungere og stivere sko, mens øget komfort betyder færre sikkerhedselementer. Derfor skal du være meget opmærksom på, at du finder en sikkerhedssko, der har en god balance mellem både sikkerhed og komfort. Heldigvis er der efterhånden rigtig mange sikkerhedssko, der er blevet langt mere komfortable end for bare få år siden.

Sikkerhedssko priser 

Prisen og kvalitet hænger ikke altid sammen, men når det kommer til sikkerhedssko, så er det ofte tilfældet i forhold til den sikkerhed, du får. Derfor skal du være meget opmærksomme på, om de pågældende sikkerhedssko lever op til dine behov. Du er meget velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp, til at finde den helt rigtige sikkerhedssko. 

Generelt om sikkerhedssko

Sikkerhedsskoen blev for alvor udbredt under industrialiseringen, hvor manuelt arbejde blev mere systematiseret, og der begyndte at komme regler på området, blandt andet omkring sikkerhed for de ansatte. Den oprindelige definition var en sko, der havde en hård spids, som beskyttede det forreste af foden mod slag og tunge genstande, som der var risiko for at tabe ned over den. I begyndelsen var denne del af sikkerhedsskoen lavet af stål, og sikkerhedssko blev derfor også kaldt steel-toe boots eller stålstøvler.

I dag kan det beskyttende lag være lavet af mange andre forskellige materialer end stål, som for eksempel aluminium og termoplastisk polyuretan. Det er dog stadig lige så sikkert som i gamle dage, og der er blevet udviklet en masse forbedringer, så producenterne i dag kan tilbyde sko med en meget stor sikkerhed målt på flere faktorer end bare den hårde front af skoen. I dag kan de beskytte mod skarpe og tunge genstande på flere områder, og de er ofte afvisende over for en række udfordrende elementer som vand, elektricitet, syre og andre kemiske væsker.

Det er for længst blevet et krav på mange arbejdspladser at bære sikkerhedssko, og der er i den forbindelse en lang række internationale sikkerhedsstandarder, som skal overholdes. Køber du nye sko hos Mr. Pro-dress, kan du være sikker på, at disse standarder bliver levet op til. Arbejdstilsynet har redegjort for reglerne for, hvornår sikkerhedssko er et krav, og de regler kan man læse meget mere om ved at besøge arbejdstilsynets hjemmeside, hvis man er interesseret.

Efterhånden som sikkerhedssko er blevet så udbredte, som de er i de seneste år, og der er kommet mere fokus på ansattes arbejdsforhold, er producenterne lige så stille også begyndt at gå mere op i den æstetiske side af deres produkter. Før i tiden var det ikke det smarteste at gå rundt i, og det var heller ikke det mest behagelige at have på, og det var årsager til at skifte til noget andet, så snart man havde muligheden. Efter en lang arbejdsdag var det en velsignelse at kunne slippe for at gå i de mindre komfortable sko, man havde haft på hele dagen.

I dag kan sikkerhedssko bæres hele dagen, uanset hvor man befinder sig, uden at man behøver at føle ubehag eller at være flov over at have dem på. Fodtøjet er blevet langt mere moderne i forhold til både teknologi og udseende. Produkternes design har fået en overhaling og er blevet langt mere ergonomiske og komfortable end i gamle dage, og udseendet er ikke længere noget, der kun hører til på en byggeplads. Både kvinder og mænd kan gå i sikkerhedsfodtøj, som om det var almindelige sko eller sneakers, uden at bekymre sig om, om de ser ordentlige ud, når de færdes i det offentlige rum.

Funktioner i sikkerhedssko

I dag kan du forvente rigtig meget af dine sikkerhedssko, som ikke var muligt for nogle år siden. Teknologien på området er i stor udvikling, og der bliver hele tiden forsket i nye måder, hvorpå man kan gøre det arbejdende folks fødder mere sikre. De forskellige funktioner vil være listet under det enkelte produkt.

Først og fremmest skal dine fødder være beskyttede mod pres udefra, og det sørger den hårde tåkappe blandt andet for. Også underdelen kan beskytte mod farlige genstande, så du ikke skader din fod ved at træde ned på noget. Taber du noget tungt ned over foden, skal der være mindst mulig risiko for, at dine fødder tager skade.

Sikkerhedssko kan også være resistente over for flydende materialer som olie, syre og benzin, så hverken dine fødder eller dine sko kommer til at tage skade, hvis du træder i nogen af disse væsker på din arbejdsplads. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at sikkerhedsskoene kan bruges i vådområder, så hold øje med deklarationen.

Nogle sikkerhedssko kan tåle meget høje temperaturer, så du undgår brandsår og skader i forbindelse med ild eller andre varme elementer på din arbejdsplads. Det er ikke unormalt at en almindelig sikkerhedssko er resistent over for varmegrader på over 200 celsius. Det vil være anvist på det enkelte datablad, hvor mange grader varme, dt kan tåle at blive udsat for.

Mange modeller af vores sikkerhedssko er også resistente over for elektriske stød. Se efter om de er antistatisk, Det ser ved på det lille gule cirkel hvor der sår ESD indeni med sort skrift, hvis det er et punkt, der har betydning for din arbejdssituation. Du slipper for at få volt igennem dig, hvis uheldet er ude, og du kommer til at tage fat i en forkert ledning eller anden elektrisk ledende genstand, hvis du bruger de rigtige sko.

Sikkerhedssko er ofte skridsikre, så du undgår at glide og falde, selvom underlaget, du bevæger dig på, er vådt eller glat.

Vi har lavet en størrelses guide til sikkerhedssko klik her

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.