Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Sikkerhedssandaler

Her i kategorien finder du alt i sikkerhedssandaler. Prøv vores billige sikkerhedssandaler i højeste kvalitet og smart design. Her får du ikke alene komfortable og professionelle sandaler med sikkerhed, du får også smart design og fine detaljer som nikkelfri metalsnøreringe, stødabsorberende sål, stigegreb og meget andet. Vi tilbyder billige sikkerhedssandaler med tåkappe af aluminium, ekstra stærkt sømværn og udtagelige indlægssåler.

Vores sandaler med sikkerhed er gennemtestede og kan let kombineres med resten af dit sommer-arbejdstøj. Flere af vores billige sikkerhedssandaler er tilpasset eksempelvis knælende arbejde. Uanset,hvad du skal bruge sandaler til, så har du mulighed for at finde det rigtige par her på siden.

Billige sikkerhedssandaler 

Sikkerhedssandaler er til dig, der arbejder under varme forhold og ønsker at beskytte dine fødder, uden at de bliver for meget lukket inde. Sikkerhedssandaler fås i mere eller mindre tillukket form og med forskellige lukkemekanismer, så der er et par at finde for enhver smag.

Sikkerhedssandaler giver et bedre klima til fødderne, fordi de tilfører mere luft, og de kan også føre fugt væk fra fødderne ved hjælp af deresforing. Sikkerhedssandaler fås i et væld af forskellige materialer, som hver har deres særegnefordele og udseende.

Her hos Pro-dress.com har vi samlet et bredt udvalg, så du kan være sikker på at kunne finde noget, du kan lide. Du er også velkommen til at foreslå en vare, hvis du synes, der mangler noget i vores sortiment. Vi er altid nysgerrige efter nye modeller og mærker, og det er mr. Pro-dress’ ambition at have det bedste udvalg i branchen.

Vi tilbyder dig billige sikkerhedssandalermed så smart design, at de også egner sig til fritidsbrug. Her på siden kan du vælge imellemsandaler med sikkerhed fra MASCOT, NokNok, HKSDK, Puma og flere andre etablerede mærker.

Sikkerhedssandalerne er udstyret med forskellige funktioner som eksempelvis smarte kontrastfarver, praktiske lukkefunktioner eller skridsikre såler, og de kan bruges sammen med dit almindelige tøj, uden at det stikker ud rent stilmæssigt.

Mr. Pro-dress er fagmand og har selv erfaring inden for håndværkerfagene. Han ved udmærket godt, hvor vigtigt det er, at ens udstyr er i orden, og at der ikke kan sættes spørgsmålstegn ved kvaliteten. Derfor sælger vi hos Pro-dress.com kun de mærker af sikkerhedssandalerog andet fodtøj, der lever op til vores forventninger til kvalitet, når det kommer til pålidelighed, slidstyrke, ydeevne og komfort. Når dukøber sikkerhedsfodtøj hos os, skal man være sikker på, at man gør en god handel og får noget udstyr af høj kaliber.

Her hos Pro-Dress.com finder du,ud over billige sandaler med sikkerhed,også sikkerhedsstøvler og sikkerhedssko til gode priser. Vi går meget op i høj kvalitet, hvilket også er årsagen til, at vi kun forhandler sikkerhedssandaler fra anerkendte mærker. Ergonomiskfodtøj, ESD-godkendt indlægssål, TPU tå-forstærkning og sikkerhedsfodtøj med indbygget komfortskum er blot nogle af de få detaljer, der er med til at gøre vores udvalg af sikkerhedssandaler, sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler til nogetaf det absolut bedste på markedet.

Husk på,at du altid får fri fragt, når du køber sikkerhedssandaler eller andet sikkerhedsfodtøj for over 950 kr. Vi har et væld af gode fordele, så handlen med sikkerhedssandaler her hos Pro-Dress.com bliver med sikkerhed en behagelig oplevelse. Hvis du handler for en større virksomhed med flere medarbejdere, så kontakt os. Vi har mulighed for at give mængderabat på vores allerede billige sikkerhedssandaler fra mærker som MASCOT og mange andre. Vi har også mulighed for at tilbyde virksomheder MASCOT Smartstore, hvor alle medarbejdere kan få adgang og selv bestillederes egne sikkerhedssandaler online.

Sikkerhedssandaler i åndbart materiale

Find de bedste materialer og mest åndbare sikkerhedssandaler her på shoppen. Hos Pro-Dress.com har vi udvalgt vores leverandører med omhu, så du kan få det bedste af det bedste. Vores producenter har ikke alene fokus på materialets åndbarhed og komfort, der er også fokus på lette materialer, svedabsorbering, trendy design og smarte snøre-systemer. 

Du kan være helt sikker på altid at finde de mest professionelle og funktionelle mærker indenfor sikkerhedssandaler her hos Pro-Dress.com. Vi har fundet det bedste mærker til dig af sandaler med sikkerhed og så til favorable priser. 

Stødabsorbering sikkerhedssandaler

Hos Pro-Dress.com har vi fundet leverandører, der vil være de bedste på markedet – ikke bare i Danmark, men også i resten af verden. Det betyder, at innovation, testning og justering af designet er en stor del af det forudgående arbejde med hver sandal model inden den bliver til. 

Vores producenter indenfor sikkerhedssandaler har eksempelvis sørget for stødabsorbering i verdensklasse. Aldrig før har du oplevet så lette og komfortable sikkerhedssandaler, som du kan bære i timevis uden at det føles tungt og ubehageligt. Vores producenter har eksempelvis udviklet teknologier, der indblæser små luftbobler i sålen, således at disse både bliver helt enestående i deres stødabsorbering, men også giver dig utroligt lette sikkerhedssandaler. 

Tåkappe af aluminium

Du finder mange af vores sikkerhedssandaler med slidstærk tåkappe produceret i aluminium. Overkanten er belagt med slidstærke materialer og selve designet i dine sikkerhedssandaler har lagt vægt på at kunne rumme de stærke skandinaviske fødder – der er er altså mulighed for sikkerhedssandaler med ekstra bredde og højde, 

Desuden er der lagt vægt på smarte lukke systemer, stigegreb, nikkelfrit materiale og ikke mindst smudsafvisning. Her finder du også et stort udvalg af sikkerhedssandaler med smart sål, der ikke afgiver de klassiske sorte streget på gulvet, når du færdes indendørs. 

Professionelle mærker af sikkerhedssandaler

Hos Pro-Dress.com forhandler vi kun de mest professionelle mærker indenfor sikkerhedssandaler. Derfor vil du til hver en tid kunne finde præcis den model, som du ønsker i vores sortiment. Her er der ikke lange ventetider eller levering. Vi sender samme dag, hvis du bestiller inden kl. 16 og du kan være sikker på, at såvel produkt som service er i top, når du handler sikkerhedssandaler eller andet tøj eller fodtøj her hos Pro-Dress.com. Vi vil være de bedste og de billigste – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Prisgaranti på dine sikkerhedssandaler hos Pro-Dress.com

Hos Pro-Dress.com tilbyder vi prisgaranti på alle vores kvalitets varer. Dette gælder også for vores store udvalg af professionelle sikkerhedssandaler. Finder du dine sikkerhedssandaler billigere et andet sted, så matcher vi prisen. 

Få demobussen ud med sikkerhedssandaler

Pro-Dress.com vil gerne være din totalleverandør af sikkerhedsfodtøj og arbejdstøj. Derfor giver vi dig og din virksomhed mulighed for at booke vores populære demobus. Vi kører landet rundt til virksomheder med vores demobus og viser de mange kvalitetsmærker frem af sikkerhedsfodtøj og arbejdstøj. Vi tilbyder ligeledes mulighed for medarbejder webshop. Her kan du og dine medarbejdere let og hurtigt bestille online og få personpakket levering lige til døren på jeres virksomhed. Lettere bliver det ikke.

Vi har lavet en størrelses guide til sikkerhedssandaler klik her

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.