Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Sikkerhedsgummistøvler

Hos Pro-Dress.com finder du alt inden for Sikkerhedsgummistøvler. Du kan vælge blandt varer fra verdens bedste og mest anerkendte producenter producenter som Dunlop og Helly Hansen, eller du kan prøve vores billige sikkerhedsgummistøvler i højeste kvalitet og smart design. Uanset hvad du vælger, giver vores sikkerhedsgummistøvler dig både høj komfort i professionel kvalitet og et veludtænkt design med fine detaljer som reflekser og beskyttelse hos tæerne samt stødabsorberende sål. 

Sikkerhedsgummistøvler og andet sikkerhedsfodtøj giver dig en mere sikker og behagelig hverdag. Du kan undgå mange ulykker ved brugen af de rigtige sikkerhedssko og sikkerhedsgummistøvler. Her på siden finder du et bredt udvalg til kvinder og mænd. Vi udvider sortimentet konstant, så du kan finde gummistøvler, der passer til lige dine behov. 

Sikkerhedsgummistøvler til kvinder

Der findes masser af spændende designs at vælge i mellem, når det gælder sikkerhedsgummistøvler til kvinder. Her på siden finder du alle de bedste mærker fra de mest professionelle aktører på markedet indenfor fremstilling af sikkerhedsfodtøj – det gælder også dame sikkerhedsstøvler. 

Mange af vores sikkerhedsgummistøvler og sikkerhedssko egner sig til begge køn. Det betyder at der er taget højde for dette i designet. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt støvlen sidder godt på foden. Hvis du altid vælger den rette størrelse, så her vi helt sikre på, at vi også har en støvle, der passer til dig. Vælg imellem de mange spændende modeller. Her finder du også sikkerhedsgummistøvler med ekstra bredde til tæerne, hvis du har behov for dette.

Sikkerhedsgummistøvler til mænd

Uanset om det er til fritidsbrug eller arbejdsbrug, så har vi et stort udvalg af sikkerhedsgummistøvler til mænd. Herre sikkerhedsgummistøvler findes i mange varianter og som tilfældet er med støvler til damerne, så kan du også finde sikkerhedsgummistøvler med betegnelsen unisex, hvilket betyder, at støvlerne egner sig til begge køn.

De bedste mærker fra de bedste producenter – det er, hvad vi tilbyder her hos Pro-Dress.com, når det gælder sikkerhedsgummistøvler til såvel mænd som kvinder. Find dem med stærk stålkappe, luftbobler for bedre fleksibilitet og stødabsorption eller med smarte små detaljer som reflekser og kort eller lang skaft. Vælg den model, der matcher din behov. Vi fører kun kvalitets varer her på siden, så her får du sikkerhedsstøvler, der er gennemtestede i såvel funktionalitet som materiale fra producentens side.

Lette sikkerhedsgummistøvler

Der er sket meget på området indenfor sikkerhedsgummistøvler. I dag stiller såvel forbruger som producent store krav til netop sikkerhedsgummistøvler. Et af kravene er bl.a. at det er en let støvle at bære. Hvis du gør brug af netop sikkerhedsgummistøvler mange timer dagligt, så ved du også at vægten på din støvle har betydning. 

Sikkerhedsgummistøvler findes i mange varianter. Her kan du også vælge imellem trendy designs og ikke mindst sikkerhedsgummistøvler fremstillet med et væld af funktionelle luftbobler gemt i gummistøvlens sål. Dette gøres af flere forskellige årsager. For det første er dette med til at give sikkerhedsgummistøvler en utrolig lethed, som er værdsat af alle, der først har prøvet dem. Det giver tilmed en fantastisk stødabsorberende effekt og med nutidens smarte og praktiske sikkerhedsgummistøvler, så er komforten også i top.

Højeste komfort

Hos Pro-Dress.com er komforten altid i top, når vi udvælger de bedste designs af sikkerhedsgummistøvler fra de største producenter på markedet. Få dine sikkerheds gummistøvler med eller uden for. Få dem med høj eller lav skaft. Få dem med eller uden ekstra stødabsorbering. Vi har alt hjertet kan begære inden for smart og funktionelle sikkerhedsgummistøvler til såvel mænd som damer – vi har naturligvis også gummistøvler til børnene. 

Hos Pro-Dress.com finder du sikkerhedsgummistøvler til altid lave priser. Vi tilbyder prisgaranti på alle vores populære mærkevarer. Finder du din vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen. Bestiller du inden kl. 16, så håndterer vi ordren samme dag. Det kalder vi god service. Vælg imellem de mange spændende varianter af sikkerhedsgummistøvler.

Gummistøvler med sikkerhed

Gummistøvler med sikkerhed er en nødvendighed i mange brancher. De tilfører velbehag og overskud, og giver dig en fornemmelse af tryghed, når du arbejder ude. Du behøver ikke tænke over, om du træder i noget skarpt, når du går rundt i regnvejr eller vandhuller, når du har det rigtige udstyr på.

I vores stræben efter at kunne tilbyde sikkerhedssko og arbejdstøj til alle tænkelige brancher, har vi selvfølgelig også en kategori med et bredt udvalg af sikkerhedsgummistøvler. Du vil helt sikkert kunne finde nogle sikkerhedsgummistøvler, der passer til dine behov, da vi forhandler gummistøvler med sikkerhed i mange farver og varianter.

De bedste mærker i sikkerhedsgummistøvler

Vi har sikkerhedsgummistøvler fra førende forhandlere som Dunlop og Helly Hansen, og der kommer hele tiden nye til. De store producenter er ved at få øjnene op for, at efterspørgslen på sikkerhedsgummistøvler er stigende, da så mange benytter dem. Derfor holder vi også et vågent øje med producenterne, så vi kan få deres nye modeller i shoppen, så snart de bliver lanceret.

Populære gummistøvler – se anmeldelserne på Trustpilot

Mange får en bedre og mere behagelig arbejdsdag efter, de har fået sig et par gode sikkerhedsgummistøvler. Dette ved vi her hos Pro-Dress.com, fordi mange af vores kunder melder tilbage om deres oplevelser og tilfredshed. Du kan også læse om de mange gode købsoplevelser i forbindelse med sikkerhedssko og arbejdstøj på vores profil på Trustpilot. Alle får, hvad de leder efter, når de køber arbejdstøj fritidstøj, sikkerhedssko, sikkerhedsgummistøvler eller andet her på shoppen.

Tilbud på sikkerhedsgummistøvler

Er du på udkig efter gode tilbud på sikkerhedsgummistøvler, sikkerhedsbeklædning, arbejdstøj, fritidstøj eller andet godt, så har vi en hel kategori, hvori du kan finde det hele. De fleste tilbud på sikkerhedsgummistøvler andet fodtøj og arbejdstøj er mulige, fordi vi har ekstra gode aftaler med leverandører. I det tilfælde, at en kunde har bestilt en forkert størrelse og returneret den, så smider vi den i vores kategori med tilbud, hvor du kan spare helt op til 70 %.

Hurtig levering af sikkerhedsgummistøvler

Hos Pro-dress får du landets bedste service, også når du skal købe gummistøvler, der beskytter dine fødder. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål og vejlede dig til hvilken model og type, der passer bedst til lige netop dig og det arbejde, du skal udføre. Når Pro-dress tilbyder den bedste service i branchen, er det fordi vi selv er faglige eksperter på området og har personlig erfaring med det udstyr, som vi sælger. Det betyder, at der bliver gået op i kvalitet og anvendelighed, når der købes ind til sortimentet, og du kan derfor forvente de bedste varer og den bedste servicering, når du handler her.

Sikkerhedsfodtøj i alle varianter

Du kan også gå på udkig i vores afdelinger for arbejdstøj, sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler, sikkerhedstræsko eller sikkerhedssandaler, hvis du er i tvivl om, hvilken slags beskyttelsesfodtøj du har brug for, eller hvis du skal bruge til flere forskellige situationer. Pro-dress.com går op i at have det mest fyldestgørende udvalg på markedet, så du ikke går forgæves, når du er ude efter det rigtige udstyr. Kom gerne med et forslag, hvis du har en ide til en vare, der burde være repræsenteret i sortimentet her på siden.

Det skal du være opmærksom på, når du kigger efter sikkerhedsgummistøvler

Først og fremmest bør du være opmærksom på, at ikke alle slags sikkerhedsgummistøvler er formet på samme måde, og derfor er det en god ide at prøve nogle forskellige modeller og mærker, så du finder ud af, hvilken der passer bedst til lige netop dine fødder. Gummistøvler kan adskille sig på områder som udseende, pasform, foring, højde, støtte og naturligvis hvor vandafvisende de er.

Sikkerhedsgummistøvler med eller uden for

Nogle gummistøvler er beregnet til at holde fødderne varme, og når det kommer til sikkerhedsgummistøvler, kan de ofte udsættes for ekstreme temperaturer og stadig udføre den opgave til perfektion. Gør dig det klart hvilke temperaturer, du vil komme til at arbejde under og vælg så en gummistøvletype, der kan holde dine fødder både sikre og varme.

Et andet vigtigt område er komforten, som naturligvis også skal være i top, når man skal arbejde i lang tid med det samme fodtøj. Nogle sikkerhedsgummistøvler tilbyder mere støtte end andre og nogle er forede eller har indlæg, som gør dem bløde og behagelige at have på. Generelt er gummistøvler dog ikke beregnet til at omslutte foden tæt, og der skal gerne være plads tilovers, så du let kan få dem af og på, og for eksempel kan have et par tykke sokker på indeni.

Gummistøvler - størrelse

Vær opmærksom på, at gummistøvler af samme grund sjældent fås i halve størrelser. Det kan være en smart ide at undersøge, hvilken størrelse der passer dig bedst inden for det mærke, du ønsker at købe. Da gummistøvler og sikkerhedsgummistøvler ikke har snørebånd eller spænder, så skal de ikke slutte tæt omkring foden. De skal derimod være nemme at stikke i, når du skal have dem på.

100% vandafvisende sikkerhedsgummistøvler

Næsten alle gummistøvler er vandtætte, og du kan være sikker på, at alle slags gummistøvler købt hos Pro-dress.com er 100 % vandafvisende. Afhængigt af hvad støvlerne skal bruges til er det dog væsentligt, om de er udstyret med en lav eller høj kant. Gummistøvler med høj kant er generelt mere beskyttende over for vand, fordi det er sværere at sparke vand fra jorden op i dem, og det er sværere for regnen at falde ned i dem, fordi de omslutter benet tættere.

Teknologier

Alle sikkerhedsgummistøvler, du kan købe hos Pro-dress.com er CE-mærkede. Det betyder, at producenten garanterer for, at varen lever op til krav sat af EU omkring standarder for kvaliteten inden for den pågældende varekategori. Derudover er alle sikkerhedsgummistøvler naturligvis også vandsikre, så du ikke får våde fødder, selvom du står i vand til kanten af dine støvler.

Derudover kan du holde øje med, hvilke andre funktioner støvlerne tilbyder. De fleste modeller sørger for beskyttelse nedefra, så du er sikker på ikke at stikke eller skære din fod, hvis du træder i noget skarpt, og det er også normalt, at der er et hårdt, beskyttende lag omkring fodens spids, kaldet en tåkappe, som beskytter foden oppefra imod tunge genstande.

Beskyttelse mod ætsende væsker

Desuden tilbyder nogen modeller beskyttelse over for forskellige ætsende væsker, hvis du arbejder i et miljø, hvor man ikke kan være sikker på, hvad du træder i. Til for eksempel de fiskeri-interesserede fås der eksempelvis også støvler med ekstra skridsikkerhed, så du står fast på glatte og våde overflader.

Gummistøvler og temperatur

Hold også øje med, hvor lave temperaturer støvlen er beregnet til at kunne bruges i, så du altid er sikker på, at dine fødder ikke kommer til at blive udsat for kulde, selvom du står stille i længere tid. Det varierer meget fra model til model, hvordan og om den er foret, og dermed også hvor komfortabel den er at have på. Det er især vigtigt at være opmærksom på, hvis du skal brug dine sikkerhedsgummistøvler i lang tid ad gangen.

Vi har lavet en størrelses guide til sikkerhedsgummistøvler klik her

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.