Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Fodtøj

Fodtøj. Her finder du fodtøj til alt lige fra fritid til arbejde. Vi har et bredt udvalg af fodtøj f.eks. fritidssko, arbejdsfodtøj, sikkerhedssko og meget andet. Vi har delt vores kategori overskueligt op, så du let kan finde frem til det fodtøj, du mangler. Ude til venstre kan du sortere mellem sikkerhedssko arbejdsfodtøj, fritidssko, ESD sko og meget andet. Hvis du har forelsket dig i et specifikt mærke, er det selvfølgelig også en mulighed kun at komme til at se fodtøj fra denne. Vi gør alt for at gøre din handel med fodtøj til arbejde og fritid nem og overskuelig. Vi har et enormt udvalg af billig fodtøj, så du kommer ikke til at lede forgæves her hos os.

Fodtøj og meget andet.

Vi har en stor afdeling med arbejdsbeklædning her hos Pro-Dress.com. Grundet at vi er mange håndværkeres fortrukne sted at handle erhvervstøj og fritidstøj, tilbyder vi selvfølgelig også det bedste arbejdsfodtøj på markedet. Dermed ikke sagt, at vi ikke har almindeligt fodtøj, da du også finder fritidssko her. Vi forsøger at tilbyde alt i fodtøj til arbejde, fritidssko og meget andet fodtøj. Du kan lige meget hvilket erhverv du arbejder indenfor finde fodtøj til formålet her hos Pro-Dress.com. Vi har billige priser på fodtøj fra mærker som Airtox, Mascot, Brynje, Sika, Elten, Sanita, Helly Hansen og mange flere.

Lige så snart der kommer en ny leverandør, der lever op til vores skarpe krav til fodtøj, så tilbyder vi dem til dig. De nyeste modeller af fodtøj, fritidssko arbejdssko og andre former af fodtøj finder du altid hos os. Vi har en masse gode fordele som fri fragt ved køb af fodtøj, arbejdstøj, fritidstøj med mere for over 950 kr. og hurtig levering. Vores altid imødekommende kunderservice er også elsket af mange af vores kunder. Køb billig fodtøj eller fritidssko her hos os og oplev den gode service.

Også virksomheder, industrier, institutioner og andre erhverv benytter os, når de skal have fodtøj som arbejdsfodtøj til deres medarbejdere. Når man handler stort ind hos os, får man endnu flere fordele end normalt. Til erhverv forhandler vi stadig kun de gode mærker af arbejdstøj samt sikkerhedssko fra MASCOT, Airtox, Blåkläder, F. Engel, WorkZone, Snickers, Kansas og Helly Hansen, da alle skal have den samme høje kvalitet af fodtøj.

Hvis du som virksomhed gerne vil give dine medarbejdere mulighed for at købe billig fodtøj og fritidssko, så er dette også altid en mulighed. Kontakt os og få oprettet en gratis medarbejdershop, hvor dine medarbejdere altid kan købe billigt fodtøj og fritidssko i høj kvalitet. Med det rigtige fodtøj til arbejde og fritid får man en mere behagelig dag.

Vi har lavet en størrelses guide til fodtøj klik her

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.