Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

FDIH

Vi lægger ikke skjul på, at vi tør at blive sammenlignet med andre hjemmesider. Derfor er vi medlem hos Foreningen for Dansk Internet Handel.

FDIH 

 

Pro-Dress.com medlem af FDIH

Hos Pro-Dress.com er vi naturligvis medlem af FDIH – Foreningen for Dansk Internet Handel. Det er vi af mange årsager. Først og fremmest, så synes vi, at det er vigtigt at støtte op omkring en organisation, der i den grad kæmper for gode betingelser for den danske internethandel samt har god dialog med både politikere og store dele af det danske erhvervsliv med henblik for at fremme betingelserne for både webshops samt danske forbrugere.

Vi støtter dansk handel online

Vores medlemskab af FDIH er ikke blot en lang række fordele for os som online shop, men også en måde, hvorpå vi aktivt kan være med til at finansiere det store stykke arbejde, som denne organisation lægger i aktivt at fremme sikker handel, konkurrence mod udenlandske mastodonter og at sikre, at dansk erhvervsliv fortsat har en sund og stærk berettigelse som online udbyder. At støtte FDIH handler således om mange ting, og så er det tilmed en stærk organisation, der gerne kæmper med næb og klør både for at tilgodese den danske forbruger, men i høj grad også for at skabe rimelige konkurrencevilkår for danske webshops.

Hvad er FDIH

Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) er en erhvervs- og interesseorganisation indenfor e-handel og e-services. Derud over er de primus motor for en lang række tiltag, der er med til at fremme dansk e-handelserhvervsliv generelt – herunder fællesarrangementer med bl.a. konferencer for e-handlere med henblik på optimering af vareflow, logisitk, optimering af kundevilkår og rådgivning omkring e-handel generelt. 

Up-to-date med den nyeste viden

Som medlem af FDIH har du adgang til den nyeste viden om, hvad der rører sig på e-handelsområdet. Det være sig adgang til analyser, services og artikler omhandlende e-handel og e-services. Det kan være sig up-to-date information om udenlandske konkurrenter på det danske marked. Det kan være information omkring snyd på e-handelsområdet. Hvert år snydes en lang række danske forbrugere ved køb i webshops, der ganske enkelt ikke eksisterer. 

Viden der optimerer sikker online handel

Som webshopejer og som forbruger kan det være en stor fordel at kende de farer og risici, der er forbundet med internethandel – at sætte sig ind i ”best practice” og optimere både webshop og sikkerhed på webshoppen. At forholde sig til tekniske, økonomiske og lovgivningsmæssige regler i forhold til at drive e-handel og sikre den bedste mulige platform for den danske forbruger. 

Love og regler fra EU

Som webshopejer er du ikke blot etisk og moralsk forpligtet til at drive en webshop, hvor alt foregår efter dansk lovgivning og moralsk korrekthed. Der findes også en lang række love og regler indenfor bl.a. EU, der skal overholdes. Med medlemskab af FDIH, så er Pro-Dress.com altid sikret nyeste viden på området og er derfor sikret bedre mulighed for at leve op til gældende lovgivning om sikker handel. Ikke alene er vores medlemskab af FDIH med til at optimere vores viden og optimere os som webshop – det er også med til at give dig en bedre oplevelse om forbruger, når du handler her hos Pro-Dress.com.

  

Spar tid og penge med Pro-Dress.com

Vi ved, at tid koster penge. Derfor kan du som virksomhed spare masser af tid og ikke mindst penge ved at købe dit firmatøj hos os. 

Der er mange fordele ved at have os som samarbejdspartner:

 1. Danmarks nok laveste priser med mulighed for attraktive firmarabatter
 2. De største og mest professionelle mærker indenfor arbejdstøj, arbejdssko og profilbeklædning
 3. Besøg af demobussen – her kan dine medarbejdere både se og prøve de forskellige mærker og størrelser og materialer
 4. Let og overskuelig medarbejderwebshop – levering direkte til virksomheden 
 5. Mulighed for påtryk/broderi af firmalogo og medarbejderens navn
 6. Hurtig og pålidelige levering og altid god service

Få en firmaaftale med Pro-Dress.com allerede i dag, så du kan spare tid og penge og samtidigt få medarbejdere, der er sikkert klædt på og ser både autoritære og tillidsvækkende ud i deres professionelle arbejdstøj i højeste kvalitet. Kontakt os på tlf. 24 45 76 62

Kvalitet i særklasse

Uanset om du er privatkunde eller handler på vegne af en virksomhed, så kan du vide dig sikker på kvalitet i særklasse, når du handler hos Pro-Dress.com. Og uanset om det drejer sig om fritidstøj, arbejdstøj eller fodtøj, så sørger vi for:

 • Trendy og funktionelle designs 
 • Komfort i særklasse
 • Perfekt pasform
 • Slidstærke materialer
 • Professionel indfarvning
 • Årstidens hotteste farver og snit

Vi har sørget for de mest professionelle mærker og producenter, så du kan få slidstærke og trendy designs, der holder langt ud i fremtiden. 

De største mærker til de mindste priser

Vi forhandler de største danske og internationale mærker i slidstærke, kvalitets-testede og moderne designs, der matcher krav for såvel sikkerhed som sæsonens hotteste trends. Her finder du alle de mest professionelle og trendy mærker som bl.a.:

 • Mascot
 • Kansas
 • Helly Hansen
 • Acode
 • Blåkläder
 • Brynje
 • Carhartt
 • Puma
 • Sika
 • Seger
 • Snickers
 • NokNok
 • MacMichael
 • Stiga
 • WorkZone
 • YouBrands

 

Dette er blot et lille udvalg af de professionelle mærker, som vi fører hos Pro-Dress.com. Vi tager gerne ud og giver dig og din virksomhed en fremvisning af alle vores professionelle mærkevarer enten på virksomheden eller måske på byggepladsen. Vi tilbyder dig altid god service og yderst favorable firmaaftaler.

Yderst favorable firmaaftaler

Nationalt som internationalt tilbyder vi firmaaftaler til yderst favorable priser og mulighed for let og overskuelig medarbejdershop, påtryk af logo og medarbejdernavn. Det har aldrig været lettere at handle kvalitet online. Vi leverer hvert år arbejdstøj og sikkerhedstøj samt fodtøj til et stort antal danske og internationale virksomheder, ligesom vi rådgiver omkring valg af beklædning for optimal sikkerheds for medarbejdere. 

Vi sætter en ære i at besøge vores kunder og give den gode service fra start til slut. Vi giver dig mulighed for at se og mærke den altid fantastiske kvalitet fra vores professionelle mærker. Book gerne demobussen – helt gratis og uforpligtende. 

Få besøg af demobussen

Vi kører rundt til virksomheder, organisationer og byggepladser over hele Danmark i vores populære demobus og fremviser vores mærkevarer. 

Book demobussen på tlf. 24 45 76 62 eller på mail mail@pro-dress.com

Vi leverer endvidere et stort antal bordtennisborde og gaming-artikler til bl.a. virksomheder og institutioner. Her finder du også mulighed for let-betjenelig medarbejderwebshop – det har aldrig været lettere at bestille online.

Let og overskuelig medarbejderwebshop

Slut med besværlige indkøb til medarbejdere. Med den professionelle og let-betjenelige medarbejderwebshop, som Pro-Dress.com tilbyder alle virksomheder med firmaaftale, så kan det næsten ikke blive lettere at handle firmatøj. 

Med få klik kan hver enkelt medarbejder logge sig ind, bestille de ønskede artikler og få tilsendt direkte til virksomheden, personpakket og med mulighed for påtryk af medarbejderens navn og firmalogo.

Vi leverer til alle brancher

Uanset dit arbejdsområde, så kan du være sikker på, at Pro-Dress.com har arbejdstøj, sikkerhedstøj og fodtøj, der matcher din profession. Vi leverer til alle brancher, da vi har sørget for leverandører, der designer, justerer og finpudser for at matche præcis alle brancher med funktionel og sikker arbejdsbeklædning.

Vision og mission – at være Danmarks bedste og billigste leverandør

Vi har den mission at blive Danmarks billigste leverandør af fritidstøj, arbejdstøj og arbejdssko. Den mission er vi i fuld gang med at eksekvere. Her finder du prisgaranti på alle vores populære mærkevarer, hvilket giver dig Danmarks absolut billigste priser. 

Vi vil være de billigste i Danmark, 

og så vil vi også være de bedste

– uden at gå på kompromis med kvaliteten

Det betyder, at vi på ingen måde går på kompromis med kvaliteten selv om priserne er små. Vi har forhandlet attraktive forhandleraftaler på plads – forhandleraftaler, der i den grad kommer dig til gode med altid favorable priser. 

Vi forkæler vores kunder

Vi går bestemt ikke af vejen for at forkæle vores kunder med store rabatter. Det skal altid være en god oplevelse at handle hos Pro-Dress.com – det viser vores mange gode anmeldelser hos Trustpilot heldigvis også at det er. Her skal god service, hurtig levering, små priser og markedets absolut mest trendy kvalitetsvarer gerne gå hånd i hånd. Det skal være ren forkælelse at handle hos os. 

Vi forkæler gerne vores kunder, og ingen ordre er for stor eller for lille. Vi behandler alle vores ordrer med største omhu og engagement – vi lever og ånder tøj og arbejdstøj. Derfor vil vi gerne sørge for at give vores mange kunder en rigtig lækker oplevelse, når de handler hos os. 

Spar 70-90% på vores restpartier

Der er virkelig store besparelse at hente, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi rydder ind i mellem op på vores store varelager af professionelle mærker – her kan du være heldig at finde besparelser helt op til 90% på de mest populære brands. Der kan være tale om returvarer, der intet fejler, men er returneret grundet fejl størrelse, og blot emballagen er brudt. Det kan også være andre helt specielle tilbud, som vi har forhandlet specielt hjem fra vores mangeårige samarbejdspartnere. 

Vi forkæler vores kunder med alt det bedste fra de største og mest professionelle mærker – det er uanset om det er arbejdstøj, fritidstøj eller fodtøj til både herre, dame og børn. 

Tilfredse kunder – vi får 8.9 ud af 10 mulige på Trustpilot

Hos Pro-Dress.com står vi gerne på hovedet og hænder for vores kunder. Det SKAL bare være en god oplevelse at handle hos os.  Vores mange tilfredse kunder giver os 8.9 ud af 10 mulige på Trustpilot, men bare rolig – vi hviler ikke på laurbærrene – vi søger konstant at optimere vores webshop, så du kan glæde dig over masser af spændende demonstrationsvideoer af de forskellige produkter og masser af størrelsesguides m.m. Vi gør det let for dig at handle online.

Spørg os gerne til råds

Hos Pro-Dress.com er kunden altid i centrum. Du skal vide, at vi værdsætter alle kunder – store som små. Har du spørgsmål til din ordre eller har du spørgsmål omkring et brand, vores sortiment eller mængde, så kontakt os endelig.

Du kan fange os på chatten eller på tlf. 24 45 76 62 mandag-torsdag i tidsrummet 8.00-16.00 og fra kl. 8.00-14.00 på fredage. 

Du kan også fange os på mail mail@pro-dress.com– vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer på hverdage. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med kvalitetstøj i de bedste og mest populære mærker – uanset om du er privatkunde eller handler på vegne af en virksomhed, så kan du roligt glæde dig til creme de la creme indenfor lækkert tøj med god pasform, høj komfort og sæsonens hotteste trends til altid favorable priser hos Pro-Dress.com.

 

 

Kontakt

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
DK-8340 Malling

Danmark 

pro-dress logo

CVR-nummer: 34702799
E-mail: mail@pro-dress.com 
Telefon nr.: 24457662

 

Læs også om
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.