Fri fragt på ordrer over 499,-     •     30 dages returret     •     Tryk og Broderi på tøj     •     OBS! Leveringstid Info

læs mere
Læs mindre

Pro-Dress.com støtter Danske Hospitalsklovne

Pro-Dress.com giver indlagte børn mulighed for latter, magi og naturligvis lidt tryllestøv. Vi støtter nemlig de Danske Hospitalsklovne, der, gennem deres målrettede arbejde for at nå alle landets 22 børneafdelinger, yder en stor indsats for at lade børn finde lysten til latter, samtale og magiske øjeblikke midt i svære tider med ofte alvorlig sygdom.

Danske Hospitals klovne 

Vi vil gøre en forskel for syge børn

Hos Pro-Dress.com støtter vi en lang række formål – heriblandt formål, der kommer udsatte børn og unge til gode. Vi har bl.a. valgt også at støtte de Danske Hospitalsklovne med donationer, der kan gøre en forskel for børn og unge, der er indlagt på danske hospitaler. Vi har valgt at støtte de Danske Hospitalsklovne i 2019 med donationer, der kan gøre en forskel for bl.a. kronisk syge børn og deres familier.  

Vores daglige arbejde handler i høj grad om børn i forbindelse med vores indkøb og tilrettelæggelse af det bedst mulige sortiment af tøj til børn. Børn er derfor naturligt i vores tanker i vores daglige arbejde. Vi føler, at vi gør en forskel ved at være med til at støtte noget så vigtigt som disse hospitalsklovne.

Giver indlagte og kronisk syge børn mulighed for et frirum

De Danske Hospitalsklovne er i den grad med til at skabe et afbræk i en meget alvorlig og ofte ulidelig situation for disse børn. Her får børn lov til at få afløb for deres mange følelser i forbindelse med den situation, som de befinder sig i. En af de fornemmeste opgaver for de Danske Hospitalsklovne er at gå ind og skabe en tryg og god oplevelse for både børn og familier gennem leg og samtale. Indlagte børn og kronisk syge børn får et magisk pust af forståelse og frirum fra den ofte altoverskyggende sygdom. Et tiltrængt frirum – noget, der kan skabe smil og latter og give energi i en svær tid.
 

Vi kan alle gøre en forskel

De Danske Hospitalsklovne har eksisteret siden 2003. De yder en stor indsats for at gøre en forskel for disse sygdomsramte børn. Det er dog kun muligt ved hjælpe af donationer. Pro-Dress.com har valgt at donere til dette, føler vi, vigtige formål – at glæde børn og deres familier i en svær tid. Vi opfordrer også alle kunder og besøgende på Pro-Dress.com shoppen til at give en donation, så der er flere børn, der kan få besøg af disse næsten magiske hospitalsklovne. Sammen kan vi gøre en forskel.

Om Pro-Dress.com

Pro-Dress.com handler ikke alene med børnetøj i alle afskygninger, men med tøj til hele familien. Vi tilbyder også et stort og spændende udvalg af fritidstøj, sportstøj og ikke mindst vores store og professionelle sortiment af arbejdstøj og arbejdssko. Vi hører til de absolut førende på markedet indenfor fritidstøj, sportstøj og profilbeklædning. 

Har du et godt formål, som du synes, at Pro-Dress.com skal støtte, så skriv endelig til os. Du kan kontakte os på mail@pro-dress.com, så vil vi tage stilling til en mulig donation. Vi leverer tøj til hele familien og derfor glæder det os, at kunne gøre en forskel med vores donationer for både indlagte børn og deres familier med denne donation til de Danske Hospitalsklovne.  

 

Kontakt

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
DK-8340 Malling

Danmark 

pro-dress logo

CVR-nummer: 34702799
E-mail: mail@pro-dress.com 
Telefon nr.: 24457662

 

Læs også om
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.