Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Pro-Dress.com er CSR-Mærket

Vi har fået CSR-Mærket da vi ønsker at bidrage med at sætte fokus på CSR.

Pro-Dress.com og CSR-Mærket har til formål at sætte fokus på samfundsmæssige ansvar og understøtte derfor arbejdet med CSR.

Samfundsansvar hos Pro-Dress.com er baseret på en frivillig indsats. I stedet for at vi hos Pro-dress.com opsætter strenge krav omkring CSR, vil vi hellere forsøge at inspirere overs omgivelser til at gøre en forskel og give dem, derfor bære vi CSR Mærket´s badges synlig på vores vores hjemmeside.

 

csr-maerket logo

 

Hvad står CSR egentlig for?

Hos Pro-Dress.com gør vi mere end bare sælge kvalitets fritidstøj og professionelt arbejdstøj samt arbejdssko. Her har vi fokus på lokale, nationale, samfundsmæssige og e-handels problematikker, hvor vi aktivt kan gøre en forskel. Med CSR-mærket er vi med til at indikere overfor vores mange handlende på webshoppen, at vi gør en forskel og gerne inspirerer andre til at gøre det samme.

CSR står for:

  • Corporate
  • Social
  • Responsibility

 

CSR er egentlig en bred betegnelse for at en virksomhed har et ansvar overfor sine kunder, sin omverden, et økonomisk ansvar, et globalt ansvar, tænker i bæredygtighed og meget mere. Det handler kort og godt om at tage langt mere ansvar overfor sine omgivelser end loven forlanger. Her kan der være ekstra fokus på at behandle sine kunder på en god og ansvarlig måde, fokus på at behandle sine medarbejdere ordentligt, fokus på at ressourceoptimere, risikominimere, have en økonomisk bæredygtighed, højne menneskelig livskvalitet m.m.

Hvad betyder CSR for Pro-Dress.com

CSR-mærket er først og fremmest en reminder til såvel kunder som Pro-Dress.com om at behandle hinanden med respekt og god tone. Her er der fokus på alle de ting, der højner socialt ansvar fra virksomhedens side. Vi bærer alle et ansvar for god behandling af hinanden, af vores erhverv, af vores lokalmiljø, globale udfordringer m.m. Hos Pro-Dress.com tænker vi meget i såvel medarbejdere med arbejdstrivsel som kunder og jeres gode oplevelse her på webshoppen – det skal være en fornøjelse at arbejde hos Pro-Dress.com, det skal være en fornøjelse at handle hos Pro-Dress.com. Vi gør en forskel for hinanden og tager vores ansvar alvorligt. Langt mere end, hvad der er dikteret af lovgivningen.

Hvad betyder CSR-mærket for dig som kunde

Når du handler hos Pro-Dress.com finder du vores badge for CSR-mærket. Det er sammen med bl.a. e-mærket og webshop-mærket med til at du kan føle dig sikker som handlende her på shoppen. Vi tænker i socialt ansvar, i bæredygtighed og økonomisk ansvar. Vi er glade og stolte af vores mange besøgende her på shoppen og stræber i høj grad efter, at du skal have en god oplevelse af at handle hos Pro-Dress.com. Kan vi samtidig opfordre andre til god social opførsel både ude i den virkelige verden og online, så er det blot endnu en fordel ved at vise vores CSR-mærke frem her på shoppen. Vi kan alle gøre en forskel og være med til at højne trivsel, ansvar og bæredygtighed.

 

Kontakt

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
DK-8340 Malling

Danmark 

pro-dress logo

CVR-nummer: 34702799
E-mail: mail@pro-dress.com 
Telefon nr.: 24457662

 

Læs også om
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.