Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Pro-Dress.com har et godkendt certifikat CO2-neutralt website

Certifikatet fra CO2-neutrale website betyder for dig som kunde, at Pro-Dress.com er med i ordningen om CO2-neutrale hjemmesider samt godkendt og kontrolleret Internetforretning, så du kan handle billigt arbejdstøj, herretøj, dametøj og børnetøj online.

Se vores Certifikat fra CO2-neutralt website her.

co2 neutralt certifikat

 

Pro-Dress.com og CO2

Hos Pro-Dress.com gør vi meget mere end at sælge professionelt arbejdstøj og lækkert kvalitets fritidstøj – vi vil også gerne gøre en forskel for vores medmennesker og vores miljø. Derfor støtter vi en række projekter, der er med til at højne trivsel og klima. Du finder her på siden vores certifikat for en CO2 neutral website. Dette betyder, at der er investeret i projekter med mulighed for målbare CO2 reduktioner. Ved at vise dette certifikat håber vi på at kunne inspirere andre virksomheder og måske også privatpersoner til at gøre en forskel. Ved at deltage i denne ordning har vi således bidraget med en CO2 reducering svarende til, at vores hjemmeside her hos Pro-Dress.com er CO2 neutral – det er da slet ikke så tosset en idé.

Sammen kan vi gøre en forskel

Vi er rigtigt glade for de mange besøgende vi har på vores hjemmeside her hos Pro-Dress.com. Vi stræber efter at gøre vores webshop til et sted, hvor du som handlende altid får en god oplevelse. Vi vil gerne meget mere end det. Ud over at være din foretrukne hjemmeside for køb af smart og komfortabelt fritidstøj og professionelt og funktionelt arbejdstøj, så vil vi gerne opfordre andre til at tænke på miljøet med vores CO2 certifikat på en CO2 neutral hjemmeside. Hos Pro-Dress.com vil vi gerne være det gode eksempel, men vi vil også gerne opfordre andre til at gøre det samme. Sammen kan vi gøre en forskel. Har du spørgsmål til, hvad Pro-Dress.com støtter af gode formål og du ikke finder dem besvaret her på siden, så er du altid velkommen til at tage kontakt til en af vores friske og engagerede medarbejdere – på chatten, pr. mail eller på telefonen.

Pro-Dress.com støtter bæredygtige klimaprojekter

Ud over vores certifikat på en CO2 neutral hjemmeside, så støtter Pro-Dress.com flere gode formål. Vi støtter bl.a. Vitapus, der har sørget for certifikat på vores CO2 frie facebook-side. Det gøres ved finansiel støtte til bæredygtige klimaprojekter med en målbar CO2 reducering. Vi støtter Team Rynkeby og deres hjælp til børn med kritisk sygdom og støtte til familierne til børn med kritisk sygdom. Alt i alt forsøger vi her hos Pro-Dress.com at gøre en forskel. Har du projekter, der gavner klimaet og har bæredygtighed i fokus eller projekter, der er med til at støtte børn, så er du velkommen til at tage kontakt til Pro-Dress.com – måske det var en projekt af interesse for os?

 

Læs også om
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.