Fri fragt på ordrer over 499,-     •     30 dages returret     •     Tryk og Broderi på tøj     •     OBS! Leveringstid Info

læs mere
Læs mindre

CO2 Neutral Facebookside hos Pro-dress.com

Pro-Dress.com er nu med i CO2 Neutral Facebookside, det er et grønt initiativ iværksat af Vitapus. Initiativet har til formål at gøre Facebooksider CO2neutrale gennem deltagelse i bæredygtige klimaprojekter.  Se vores certifikat her på siden eller online hos Vitapus.dk her: 

Ved deltagelse tager Pro-Dress.com ansvar for den CO2-udledning, som er forbundet med din Facebookside.

vitapus certifikat

CO2 Neutral facebook logo

 

Pro-Dress.com og Vitapus

Pro-Dress.com støtter Vitapus med deres grønne initiativ. Vi er at finde blandt deres omfattende sponsor liste over virksomheder, der gør en forskel for miljøet ved at være med til at investere i grønne energitiltag. Vitapus er bl.a. med til at gøre en stor forskel med bæredygtige klimaprojekter og ved at støtte disse formål, så er Pro-Dress.com med til at gøre en forskel på det grønne område – herunder investering i bl.a. vindmølle-projekter. Vi tænker i langt mere end blot fritidstøj og arbejdstøj – vi har omtanke på miljøet og den verden du færdes i. Hos Pro-Dress.com håber vi at kunne gøre en forskel med vores sponsorater til Vitapus og det vigtige arbejde, der finder sted med bæredygtige klima-projekter.

Hvad betyder Vitapus og CO2 neutralisering

Ved at støtte Vitapus og deres CO2 neutralisering af bl.a. facebooksider, så bidrager Pro-Dress.com til større klimatisk bæredygtighed. Kan man gøre en facebookside CO2 neutral? Forstået på den måde, at med sponsorater/donationer til bæredygtige klima-projekter, så forsøges der i det mindste at gøres en forskel for vores miljø. Projektet fra Vitapus hedder ”Go Green on Facebook” og det synes vi her hos Pro-Dress.com er et fantastisk initiativ, som vi gerne vil være med til at støtte. Vi kan alle gøre en forskel og hvorfor ikke begynde med vores facebook-side. Der investeres i projekter med en målbar reducering af CO2 udledning. Facebook sider og Facebook er årligt ansvarlig for en stor mængde CO2 udledning. Ved at støtte dette bæredygtige projekt er vi hos Pro-Dress.com med til at gøre en forskel. Måske du også ønsker at gøre en forskel enten som privatperson eller som virksomhed – vi håber i hvert fald med vores samarbejde med Vitapus at kunne inspirere andre til også at gøre en forskel for vores miljø.

Pro-Dress.com støtter gode formål

Vi er ikke alene CO2 neutrale på vores facebook-side grundet vores sponsorat til bæredygtige klimaprojekter gennem Vitapus. Pro-Dress.com støtter også en lang række andre projekter, der enten tænker i menneskelig omsorg, gode handelsbetingelser eller klima. Se mere om vores støtte til eksempelvis Team Rynkeby, hvor vi med vores donationer er med til at gøre en forskel for børn med kritisk sygdom og familier til børn med kritisk sygdom. Sammen kan vi alle gøre en forskel for vores medmennesker og det miljø vi alle lever i. Er du blevet inspireret eller har du lyst til at give en donation, så kan vi kun opfordre til at samarbejde med disse spændende organisationer – sammen kan vi alle gøre en forskel.

 

Kontakt

Pro-Dress.com ApS
Starupvej 124
DK-8340 Malling

Danmark 

pro-dress logo

CVR-nummer: 34702799
E-mail: mail@pro-dress.com 
Telefon nr.: 24457662

 

Læs også om
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.