Fri fragt på ordrer over 399,-                           Gratis returnering                              Tryk og Broderi på tøj

læs mere
Læs mindre

 

PRO-DRESS Bussen kører i hele Danmark.


Bussen er altid loadet med nogle af de bedste samt nyeste produkter fra branchens absolut fedeste og bedste brands inden for arbejdstøj og sikkerhedssko.

 

Som virksomhed kan du spare rigtig mange penge og tid ved at book vores demo bus. I samarbejde med vores A-leverandør kan vi sammensætte et online beklædningsprogram med en attraktiv rabataftale, således at du og din virksomhed altid får ens produkter med ens logo placeringer samt mulighed for personpakning og til altid samme rabat. Bussen er loadet med jakker, bukser samt sikkerhedssko i mange størrelser, derved spare du og dine medarbejder tid ved at I ikke behøver at køre efter de rigtig modeller samt størrelser. - Dette kan prøves i bussen på stedet.

 

Hvis du allerede nu ønsker at få besøg af Pro-Dress bussen på din arbejdsplads, virksomhed, institution eller på byggepladsen, kontakt os for at aftale en tid på:

 

  • Phone 24 45 76 62
  • mail@pro-dress.com

 


Kontaktformular

Udfyld kontaktformularen herunder for at sende os en besked

Anne Marie Sørensen hos Flexitechs ApS

" Det er altid en fornøjelse at handle med Pro-Dress.com og få besøg af Mikkel i bussen. Det er så smart, at han lige kan rulle forbi, så man kan se og mærke på alle varerne, inden man beslutter sig for, hvad man vil have. Det sparer tid og dermed penge, at alle medarbejdere kan se de forskellige mærker og modeller og prøve størrelserne på én gang. Det er altid bedre at stå med varen i hånden frem for at se den på en skærm. Når man bestiller til flere personer, er det især vigtigt, at størrelser og farver osv. passer, og at man kan stå med tingene foran sig, så der ikke opstår misforståelser, og det er Mikkel super god til at holde styr på.

Jeg kan kun anbefale af få besøg af bussen og opleve Mikkels gode humør og kundeservice. "

Anne Marie Sørensen

Indkøber hos Flexitechs ApS

Johnny fra Randers Boligforning 1940

" Kan kun sige én ting omkring PRO-DRESS – Det fungerer bare. De er klar til at finde løsninger, sammen med kunden.

Vi havde lidt opstarts udfordringer, med hensyn til hvad tøj der skulle vælges, men PRO-DRESS gav aldrig op. Vi har nu fundet det mærke der skal bruges og der er ingen klager fra vores personale. Kort fortalt, kan der ikke siges andet end, PRO-DRESS arbejder for at finde den rigtige løsning, for dig og personalet. Vi kan derfor kun sige god for det nuværende samarbejde og tiden der kommer."

De varmeste anbefalinger fra Randers Boligforening af 1940.

Johnny Schultz, Ejendomsmester i Randers Boligforening af 1940

Maja fra Alge-Stop og Smuk-Beton

" Jeg har haft besøg af Mikkel fra Pro-dress og bestil firmatøj til begge vores virksomheder Smuk-Beton og Alge-Stop ApS.

Udover at kvaliteten af tøjet er i TOP, fik jeg en kanon service under hele forløbet.

Jeg kan varmt anbefale virksomheden, vi har handlet med adskillige igennem de 11 år ,vi har haft virksomheder.

Nu behøver jeg ikke søge efter andre, det vigtigst for mig er kvaliteten, prisen endnu mere servicen og den har jeg fundet hos Pro-dress. "

 

 

Hos Pro-Dress.com er vi stolte over at være total leverandør af arbejdstøj og profiltøj med logoer på til MATCHBILER


© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.