Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Arbejdsoveralls

Arbejdsoveralls til små priser – Højeste kvalitet

Hos Pro-Dress.com finder du alt det bedste i arbejdsoveralls. Uanset om du er på udkig efter sorte arbejdsoveralls, hvide, brune, blå, grønne eller måske bukser i ekstra synlig Hi-Vis materiale, så finder du alt, hvad du lige står og mangler hos os. 

Se vores overalls fra andre brands her

Vi har sørget for et stort og spændende sortiment af arbejdsbukser og arbejdsoveralls til alle brancher til både mænd og kvinder fra de største og mest professionelle mærker til altid lave priser. Vi byder på spændende mærker som:

 • Snickers
 • Workzone
 • Helly Hansen
 • Blåkläder
 • Kansas
 • Mascot
 • F. Engel
 • Carharrt

 

Disse og mærker og mange flere kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i, når du kigger dig omkring her på siden. Vi har tilmed sørget for smarte størrelsesguides, videoer og masser af billeder, så du kan finde præcis det par arbejdsoveralls eller det arbejdstøj, som du lige står og mangler - i den helt rette størrelse.

Altid højeste kvalitet hos Pro-Dress.com

Vi byder kun på udsøgt kvalitet, når du handler hos os. Vi forhandler nemlig kun de største og mest professionelle mærker, men bare rolig – vi har skruet ned for priserne, så alle kan være med. Vi har lave priser helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi byder på designs i:

 1. Nøje udvalgte materialer
 2. Slidstærke og funktionelle designs
 3. Smarte og professionelle designs til alle brancher
 4. Stærke sømme og syninger, lynlåse m.m.

 

Der er dømt ren luksus både, hvad angår design, funktionalitet og ikke mindst alle de fine små detaljer, der kan gøre den helt store forskel for netop din servicefunktion. Arbejdsoveralls findes i alle mulige spændende varianter uanset, om du er på udkig efter grønne arbejdsoveralls, hvide arbejdsoveralls, blå arbejdsoveralls eller noget helt fjerde.

Arbejdsoveralls til mænd

Du finder et stort udvalg af arbejdsbukser til mænd hos Pro-Dress.com. Her finder du noget til alle lejligheder, alle vejrforhold, alle funktioner og ikke mindst til alle brancher. Glæd dig til smarte og komfortable arbejdsbukser uanset, hvilket design du vælger. Vi byder nemlig kun på det bedste af det bedste. Overalls er både behagelige og smarte, så find præcis den variant og den størrelse, der matcher dit behov. 

Arbejdsoveralls til kvinder

Pro-Dress.com byder på et stort udvalg af arbejdsoveralls til damer. Her får du slidstærke designs, der sidder rigtigt godt på kroppen, føles behagelige at have på og ofte er designet med stor funktionalitet. Find de bukser, der matcher dit behov for:

 • Praktiske lommer
 • Stropper til arbejdsredskaber
 • Reflekser
 • Forstærkning på udsatte steder

 

Der er noget for alle og ikke mindst noget til hver en branche, når du handler dine arbejdsbukser, servicebukser eller overalls hos Pro-Dress.com. Glæd dig også over det store udvalg af arbejdssko og sikkerhedssko, som vi byder på i vores sortiment.

Unisex design

Vi byder på flere unisex designs – det vil sige designs, der kan benyttes af både mænd og kvinder. Benyt vores størrelsesguides eller kontakt os, hvis du har spørgsmål til din ordre, en vare eller en størrelse. Vi er på chatten og på tlf. 24 45 76 62.

Arbejdsoveralls tilbud

Pro-Dress.com byder på Danmarks bedste priser på arbejdstøj. Her finder du arbejdsoveralls udsalg og masser af spændende prisnedsættelser. Vi yder nemlig prisgaranti. Få også en favorabel firmaaftale. Kontakt os allerede i dag på mail@pro-dress.com.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.