Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre
Arbejdsshorts

Arbejdsshorts

Hos Pro-Dress.com tilbyder vi creme de la creme indenfor arbejdsshorts. Her får du billige arbejdsshorts i høj kvalitet og med stor funktionalitet. Vi forhandler arbejdstøj, arbejdsbukser, arbejdsknickers og arbejdsshorts fra de bedste producenter på markedet. Med shorts til arbejde fra mærker som MASCOT og Kansas er du sikret en høj kvalitet, og med vores gode indkøbsaftaler, får du også her på Pro-Dress.com billige onlinepriser. Du er sikret slidstærke materialer, komfort, flot design og ikke mindst et professionelt udseende, når du ifører dig arbejdsshorts fra vores udvalg af kendte og populære mærker. Vi har alt i arbejdstøj og arbejdsshorts til arbejde til både herrer og damer, og vi er da også stolte af de mange varianter, vi tilbyder indenfor arbejdsshorts.

Se vores Arbejdsknickers fra andre brands her.

Arbejdsshorts fra MASCOT, Kansas og mange flere.

Med arbejdsshorts fra for eksempel MASCOT og Kansas, kan hver dag kun blive en god dag. Disse arbejdsshorts er designet, så du kan praktisere dine arbejdsopgaver med største funktionalitet. Her på siden finder du smarte og praktiske arbejdsshorts til arbejde med lommer både for og bag. Ydermere har mange af vores arbejdsshorts til arbejde ekstra forstærkning med CORDURA. Der er mange små fine detaljer på vores udvalg af arbejdsshorts. Detaljer som plads til mobil og tommestok, velcrolukning og meget mere, gør vores arbejdsshorts funktionelle og behagelige at arbejde i. Muligheden for at finde arbejdsshorts til arbejde, der er vand- og smudsafvisende er stor.

De mange muligheder med arbejdsshorts fra anerkendte mærker som MASCOT, Helly Hansen og Kansas gør, at du altid kan finde arbejdsshorts, der passer til dine specifikke behov på din arbejdsplads. Få dine arbejdsshorts med smarte og praktiske reflekser, så du altid kan blive set i trafikken efter mørkets frembrud. Arbejdsshorts med reflekser giver øget sikkerhed, hvis du arbejder i trafikken eller om aftenen, hvor mørket har magten.

Vi har alt i arbejdsshorts til arbejde og tilbyder en lang række smarte modeller i flere forskellige farver. Køb arbejdsshorts til arbejde i blå, hvid, sort og mange andre farver. Du finder med sikkerhed de arbejdsshorts, der passer lige til dig her på siden. Vi tilbyder altid billige arbejdsshorts fra populære og anerkendte mærker som Kansas, Helly Hansen og MASCOT. Du kan med sikkerhed vide dig sikker på en meget høj kvalitet af arbejdsshorts til arbejde, når du køber dem hos os. Husk at du altid får et væld af gode fordele, når du køber arbejdstøj som arbejdsbukser, arbejdsshorts, arbejdsknickers eller andet her på siden.

Blandt vores mange fordele er der blandt andet altid fri fragt ved køb for over 499 kr. og meget hurtig levering. Hvis du har spørgsmål til noget af vores arbejdstøj, arbejdsshorts eller specielle ønsker så tag fat i os. Vi står altid klar med en hjælpende hånd og et stort smil, når du handler arbejdsshorts hos os.

Står du og mangle smarte sko? så er du velkommen til tjekke vores AIRTOX sko ud her.
 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.