Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Underdel

Arbejdstøj underdele – Alt det du lige står og mangler!

Hos Pro-Dress.com finder du et af Danmarks største udvalg af arbejdstøj – også smarte arbejdstøj underdele. Vi byder på alt det, som du lige står og mangler – naturligvis til faste lave priser. Her finder du de største og mest professionelle mærker, der alle har fokus på professionelt og funktionelt design, høj komfort og lækker pasform. Altid højeste kvalitet til både damer og herrer, når du handler hos os. 

Her finder du:

 • Alt i arbejdstøj underdele til både damer og herrer

 

Glæd dig til alle former for arbejdstøj, men også et stort og spændende udvalg af arbejdssko, arbejdssandaler, arbejdsstøvler og arbejdstræsko. Find det hele til små priser hos Pro-Dress.com. 

Arbejdstøj underdele mange varianter

Vi glæder os over at kunne byde dig på alle tænkelige varianter, når det gælder arbejdstøj underdele. Her får du beklædning til alle sæsoner, alle brancher og enhver tænkelig lejlighed. Vi byder bl.a. på:

 • Arbejdsbukser
 • Tømrerbukser
 • Murerbukser
 • Elektrikerbukser
 • Servicebukser
 • Håndværkerbukser
 • Arbejdsoveralls
 • Arbejdsunderbukser
 • Arbejdstermobukser
 • Arbejdsregnbukser
 • Arbejds Hi-Vis bukser
 • Arbejds brandhæmmende bukser
 • Arbejdsstrømper og arbejdssokker
 • Arbejdsbukser med fluorescerende materiale
 • Arbejdsbukser med lommer
 • Arbejdsbukser med reflekser
 • Arbejdsshorts og arbejdsknickers

 

Udvalget er stort, og det kan være helt svært at vælge imellem de mange spændende varianter. Mon ikke du finder dine helt egne favoritter, når det gælder komfortabelt, smart og funktionelt arbejdstøj underdele til dit job og din hverdag.  

Altid høj kvalitet

Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, når du handler arbejdstøj underdel og overdele hos Pro-Dress.com – den er nemlig altid i særklasse. Vi udvælger alle vores leverandører og mærker med største omhu, så vi altid er sikre på at kunne give dig det bedste af det bedste. Vi forkæler nemlig gerne med både lækkert design, høj kvalitet og høj funktionalitet. Her finder du designs med:

 • Slidstærke materialer, sømme og syninger
 • Farver og pasform, der holder trods hyppige vaske
 • Høj komfort og lækker pasform

 

Det rette design kan gøre den store forskel for både look og komfort. Få tøj, der sidder godt på kroppen og samtidigt ser smart ud. Find det hele og mere til hos Pro-Dress.com.

Perfekt pasform og lækker komfort

Perfekt pasform og lækker komfort er ikke altid blot et spørgsmål om mærke, men har også at gøre med, at du får fundet den helt rigtige størrelse. Med den rette størrelser, når sidder ventilationskanaler, lommer, syninger og ikke mindst ribkanter, lynlåse og læg, der hvor de skal. Er du i tvivl om din størrelse, så kan du bl.a. benytte dig af vores smarte størrelsesguides.

Smarte størrelsesguides

Vi har forsøgt at gøre det så let som overhovedet muligt for dig at handle online. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den helt rette størrelse - inden du bestiller. Du finder her på siden en lang række størrelsesguides, der bl.a. også gælder for specifikke mærker.

Her får du råd og vejledning til, hvordan du måler de forskellige steder på kroppen for at finde taljemål, skridtlængde m.m.

Arbejdstøj underdele herre

Hos Pro-Dress.com finder du masser af arbejdstøj underdele til mænd. Vi byder på arbejdstøj underdele mænd elsker at trække i. Her får du nemlig kvalitet, der er lidt ud over det sædvanlige, smart design og ikke mindst stor funktionalitet.

Arbejdstøj underdele dame

Dame arbejdstøj underdele fås i mange spændende varianter og ikke mindst mange spændende farver og designs. Her kan du vælge dit helt egen favoritmærke og glæde dig over den altid lækre pasform og den høje komfort. Vi har arbejdstøj underdele kvinder elsker at forkæle garderoben med.

Farver der holder

Uanset, hvilket mærke, hvilket design og hvilken farve, som du vælger, når du handler hos Pro-Dress.com, så kan du glæde dig over høj kvalitet – det betyder bl.a. både farver og pasform, der holder selv efter hyppige vaske. 

Arbejdstøj underdele udsalg

Du finder ofte arbejdstøj underdele tilbud, når du handler hos Pro-Dress.com. Vi har altid faste lave priser, men byder også på uhørt lave priser på bl.a. vores restparti. Her kan du finde de største mærker med besparelser på op til 50-90%.

Her kan være tale om returvarer. Emballagen er brudt, men varen fejler intet – derfor den lave pris. Her kan du også finde rester fra foregående kollektioner eller andre helt vanvittige tilbud.

Få en favorabel firmaaftale

Du kan altid få en favorabel firmaaftale hos Pro-Dress.com. Vi tilbyder nemlig nogle af landets absolut laveste priser på arbejdstøj, arbejdstøj underdele og overdele samt sikkerhedstøj og arbejdsfodtøj. Det har gjort os populære ikke alene i Danmark, men også i store dele af den øvrige verden. Vi leverer årligt arbejdstøj og arbejdsfodtøj til en lang række virksomheder i både ind- og udland. Vi vil også gerne levere til din virksomhed.

Kontakt os i dag for en snak om jeres mange muligheder. Vi stiller ikke krav til mængde, men tager alle forespørgsler, store som små, lige alvorligt. Du kan træffe os på tlf. 43 32 63 70 eller på info@pro-dress.com

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.