Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Arbejdstrøjer

Velkommen til vores udvalg af arbejdstrøjer, hvor du finder sweatshirts, hættetrøjer, skjorter, pull overe og brændhæmmende arbejdstrøjer i mange varianter. Find en arbejdstrøje, der matcher behovene for ventilering, beskyttelse og komfort til dine arbejdsopgaver, fra nogle af markedets mest anerkendte designere og leverandører - til en god pris.

Arbejdstrøjer til en lang arbejdsdag

Hos Pro-Dress.com har vi samlet et blandet og farverigt sortiment af arbejdstrøjer, der passer til landets mest udbredte typer arbejdsforhold og arbejdsopgaver. Arbejdstrøjerne egner sig til arbejde i udendørsmiljøer, særligt til arbejde fysisk karakter. Arbejder du med flytning, lager, byggeri, renovering, håndværk, natur/miljø, trafik eller andet, der kræver varm, ventilerende og holdbar beklædning, finder du med garanti et design, der matcher din arbejdsdag.

Vores arbejdstrøjer henvender sig til dig, der sætter en ære i at kunne præstere det ypperste i løbet af hele arbejdsdagen, og som værdsætter arbejdstøj i topkvalitet, der gør arbejdet lettere. Under hvert produkt kan du læse flere detaljer om benyttelse og materiale, så du vælge den bedste trøje til dig. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, kan du tjekke måleskemaet ud for det pågældende mærke - måleskemaer finder du samlet på vores hjemmeside.

Komfort og slidstyrke fra anerkendte leverandører

Det er ikke ligemeget, hvem der leverer arbejdstøjet. Hos Pro-Dress.com samarbejder vi kun med nogle af markedets mest anerkendte mærker, så vi kan være sikre på kun at tilbyde det bedste til vores kunder. Vores leverandører har mange års erfaring med design og udvikling af både arbejdstøj, fritidstøj og fodtøj, og kan derfor byde ind med de nyeste tendenser indenfor deres særlige område. Det gælder både design, brug af materialer og særlige tilføjelser til tøjet, som giver dig den optimale komfort under brug.

I vores katalog finder du arbejdstrøjer fra bl.a. Acode, MASCOT, MacMichael, Kansas, Helly Hansen. Vi har fundet en række sweaters og sweatshirts i bomuld, merinould, børstet bomuld og polyester, som både kan være helt enkle i både farve og design, eller være udstyret med lynlåns, lommer og hætte, så du har mulighed for flere anvendelser af tøjet. Arbejder du ved veje, kan vores hættesweatshirts med refleksbånd holde dig synlig, mens en brændhæmmende polo er ideel til arbejdsmiljøer i kontakt med flammer og høje temperaturer.

Når du har fundet din favorit blandt vores arbejdstrøjer, er det hurtigt og nemt at gennemføre din online bestilling. Læg dine produkter i kurven og vent på, at leveringen når frem. God fornøjelse med dit nye køb!

Står du og mangle smarte sko? så er du velkommen til tjekke vores AIRTOX sko ud her.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.