Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Arbejdsjakker

Arbejdsjakker her på Pro-Dress.com er i en klasse helt for sig selv. Du finder det bedste indenfor arbejdsjakker fra kendte producenter. Vi har et bredt udvalg af arbejdsjakker fra blandt andre MASCOT, Helly Hansen og Kansas. Vi har fundet de bedste designs frem til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Arbejdsjakker fra Kansas og MASCOT er af gode grunde populære. De to store mærker indenfor arbejdstøj har i en lang årrække haft stort fokus på kvalitet, hvilket man på ingen måde er i tvivl om, når man først har haft en af deres jakker til arbejde på. Arbejdsjakkerne er nemlig både komfortable og flotte og har en ekstremt slidstyrke, der betyder, at de holder til selv hårde opgaver sæson efter sæson både vinter og sommer. De populære arbejdsjakker fås i mange forskellige modeller og materialer. Herunder kan du købe alt lige fra windstopper og vinterjakker til skaljakker og softshelljakker.

Arbejdsjakke der gør dig bedre!

Med vores solide arbejdsjakker er du klædt godt på til arbejde i al slags vejr. Arbejdsjakker til arbejdsbrug skal være praktiske, robuste og funktionelle, men de skal også være så komfortable, at du kan have dem på fra morgen til fyraften uden at føle dig generet i dit arbejde. Det er store krav at stille til en arbejdsjakke, men heldigvis kan arbejdsjakker fra MASCOT, Helly Hansen, Fristads, Kansas matche alle behov. Vælg mellem Hi-Vis arbejdsjakker, bomuldsjakker, kitler, busserone jakker og mange flere. Der er nok af modeller og farver at vælge imellem.

Her på Pro-Dress.com leder du aldrig forgæves. Hvis du arbejder i et miljø, hvor det er meget vigtigt at blive set, finder du også et bredt udvalg af arbejdsjakker med reflekser. Arbejdsjakker med reflekser er ofte et krav, og især for vejarbejdere kan reflekser have stor betydning. Du finder også et bredt udvalg af arbejdsjakker i farver som sort, blå, rød, gul, hvid, grøn og mange flere.

Du kan med sikkerhed finde en arbejdsjakke eller 2, der passer præcis til dine behov. Når du køber arbejdsjakker eller andet arbejdstøj her hos os, får du altid mange gode fordele. Det de fleste synes er dejligst er dog vores altid gode service og imødekommende kundeservice. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores arbejdsjakker, vinterjakker, sommerjakker, fleecejakker eller andre arbejdsjakker.

Du skal ikke lede forgæves efter arbejdsjakker hos os, og derfor har vi et enormt udvalg af arbejdsjakker i god kvalitet. Vi har mulighed for at tilbyde dig billige arbejdsjakker i høj kvalitet, da vi har gode aftaler med anerkendte mærker som MASCOT, Fristads Kansas og Helly Hansen. Vores udvalg af arbejdsjakker kan bruges til både vinter, sommer, efterår og forår, så du kan arbejde ude hele året rundt.

Står du og mangle smarte sko? så er du velkommen til tjekke vores AIRTOX sko ud her.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.