Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Arbejdshuer

Arbejdshuer til alle arbejdsopgaver hos pro-dress.com. Arbejder du i kolde værksteder eller opholder dig meget udendørs i løbet af en arbejdsdag, kan det blive nødvendigt at anskaffe dig en ordentlig arbejdshue. Med en arbejdshue fra Pro-Dress.com kan du lune ørerne under tidlige morgenvagter eller på kolde vinterdage, hvor hovedet skal holdes klart og ørerflipperne lune. Find et godt tilbud i vores sortiment og få mere overskud i de kolde arbejdsdage.

Hold varmen med en professionel arbejshue

Hos Pro-Dress.com kender vi alt til de udfordringer og behov, der opstår under en fysisk krævende arbejdsdag i værksteds- og udendørsmiljøer. Her kan de små detaljer være med til at gøre forskellen for, hvor meget energi du kan lægge i dit arbejde og hvor stor komfort og tilfredshed du oplever undervejs. Det gælder især, når bevægelighed skal kombineres med forskellige temperaturforhold, hvor kolde arbejdsforhold f.eks. sætter krav til arbejdstøj med god varmeholdighed og ventilation. Vi har derfor samlet et udvalg af moderne arbejdshuer, som giver dig mulighed for at holde varmen og komforten undervejs.

Vores udvalg af arbejdshuer henvender sig til dig, dig tilbringer mange udendørstimer i kolde temperaturer under din arbejdsdag, uanset hvor meget fysisk aktivitet, dine arbejdsopgaver måtte kræve. Vores huer egner sig til vejarbejdere, håndværkere, flyttefolk, skovfogeder, skraldemænd, byggefolk, fiskeriarbejdere - alle inden for de praktisk og fysisk orienterede arbejdsområder, som sætter pris på god kvalitet og varme ører.

Bløde og varmeholdige materialer.

Vi har sammensat et udvalg af flere forskellige arbejdshuer, som hver især har deres egne fordele. Under hver hue kan du læse flere detaljer om materialer mm. Alle huer er fremstillet af vores anerkendte kerneleverandører som SEGER, MASCOT, Portwest, Helly Hansen, Snickers, Acode og Kansas, så du kan være sikker på en hue i topkvalitet, både når det kommer til materiale, pasform og holdbarhed.

Du finder bl.a. strikkede beanie huer, som fås i en række forskellige farver. Det handler nemlig ikke kun om praktiske forhold og komfort, men også om hvilken stil, du ønsker at ramme, når den rette hue skal vælges. Derfor har vi lagt stor vægt på at finde huer, er ikke bare varmer, men samtidig matcher tidens tendenser inden for stil og design. Udover de traditionelle huer, finder du et særligt udvalg af bl.a. termohuer, som omslutter hele hovede og hals med ren uld, så du kan modstå høje minusgrader, samt vandtæt og kemikalieafvisende sydvest med indbyggede ørevarmere, til arbejde i våde miljøer.
Tag et kig i sortimentet og find din nye arbejdshue hos Pro-Dress.com!

Står du og mangle smarte sko? så er du velkommen til tjekke vores AIRTOX sko ud her.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.