Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Tjenertøj

Tjenertøj – Professionelt design til små priser.

Hos Pro-Dress.com finder du altid professionelt arbejdstøj – også det altid populære tjenertøj. Vi byder på tjener tøj fra professionelle mærker i slidstærke designs – designs, der også byder på stor funktionalitet. 

Her kan du også glæde dig til masser af spændende varianter indenfor tjenertøj – både, hvad angår overdele og underdele. Glæd dig til et bredt udvalg af professionelt tjenertøj som:

 

 • Tjenerjakker
 • Tjenerveste
 • Tjenerskjorter
 • Tjenerbukser
 • Tjenernederdele
 • Tjener poloshirts
 • Tjenerforklæder
 • Tjener tilbehør

 

Der er dømt lækkerier fra top til tå, så du altid kan blive smart og professionelt klædt på til netop din profession og din branche. Her finder du damedesigns, herredesigns og de såkaldte unisex designs, der egner sig til både mænd og kvinder.

Vi har skåret det fordyrende mellemled væk, så du altid kan handle arbejdstøj og ikke mindst tjenertøj til attraktive priser her hos Pro-Dress.com, og så byder vi tilmed på hurtig levering og altid god service. 

Tjenerjakker i høj kvalitet

Tjenerjakker fås i mange spændende varianter. Find dem flotte, funktionelle og ikke mindst slidstærke, når du handler dit tjenertøj her hos os. Vi byder på designs med:

 1. Nøje udvalgte materialer med stor slidstyrke
 2. Solide sømme, syninger og knapper
 3. Læg og lommer de rette steder
 4. Lækker pasform 
 5. Høj komfort

 

Det har stor betydning for din arbejdsdag, at dit tjenertøj sidder komfortabelt på kroppen. Læg, lommer og slidser de rette steder kan være af afgørende betydning for din bevægelighed og din generelle funktionalitet. 

Vi giver dig de hotteste designs fra de største mærker, så du altid kan være velklædt og se professionel ud i din påklædning – også i dit tjenertøj.

Smarte tjenerveste

En tjenervest skal sidde godt. Hos Pro-Dress.com finder du et stort udvalg af veste til alle brancher. Glæd dig til at gå på opdagelse i de mange spændende varianter – mon ikke du finder en vest, der matcher dit job, din fritid eller dine sportsaktiviteter?

Få de perfekte tjenerskjorter

Tjenerskjorter er bare noget helt specielt – derfor skal du også sikre dig, at du får en udsøgt kvalitet. Vi byder på kvalitet i særklasse, når du handler alt dit tjenertøj – også dine tjenerskjorter – her hos Pro-Dress.com. 

Find din tjenerskjorte med lange ærmer, tjenerskjorte med korte ærmer, med eller uden lommer, og i et væld af farver – vi matcher alle brancher og klæder dig på til hver en lejlighed.

Tjenerbukser med lækker pasform

Bukser til hotel, bukser til café, bukser til restauration eller til servering – du finder det hele og mere til her hos Pro-Dress.com. Vi byder på bukser i mange spændende varianter, farver, former, designs og materialer.

Her kan du glæde dig til bukser med lommer, med læg, i klassiske og tidløse farver eller de mere trendy og farverige. Kun fantasien sætter grænser, når du handler arbejdstøj og tjenertøj her hos os. Vi har sørget for lækkerier til både ham og hende.

Feminine tjenernederdele

Til damerne – i alle aldre – finder du også de altid flotte og feminine tjener nederdele. En flot nederdel, der bestemt også egner sig til brug i fritiden grundet dens smarte og trendy design, der sidder komfortabelt på kroppen og giver dig et stilfuldt look. 

Flotte og funktionelle tjenerforklæder

Ingen tjener uden flot og funktionelt tjener forklæde. Få det i lækker og praktisk bomuld eller slidstærkt og trendy læder. Hver slags forklæde har deres charme. Find den variant, der matcher din jobfunktion og ikke mindst dine præferencer. Bomuldsforklæder findes i et væld af farver.

 • Flot og funktionelt forklæde bomuld 
 • Slidstærkt og trendy forklæde læder
 • Flammehæmmende forklæder 

 

Vi leverer kun designs fra alle de største mærker, så du altid kan vide dig sikker på lækker kvalitet, funktionelt design og slidstærke sømme og syninger.

Flotte tjener poloshirts

Skal det være ekstra elegant eller måske sommerligt, så er tjener poloshirts den helt rette løsning. Glæd dig til et enestående udvalg af poloshirts dame og poloshirts herre. Vi har et væld af farver og designs at vælge i mellem, så du finder helt sikkert din egen yndling blandt vores store og spændende udvalg. 

 • Tjener poloshirts lange ærmer
 • Tjener poloshirts korte ærmer

 

Glæd dig til altid lækker pasform og høj komfort uanset, hvilket design du vælger. Der er dømt creme de la creme indenfor lækker arbejdsbeklædning, når du handler hos Pro-Dress.com. 

Alt i tjener tilbehør

Ingen tjenertøj uden det rette tilbehør. Vi har sørget for lækkerier som smart og komfortabelt fodtøj, forklæder, veste, T-shirts, termojakker m.m.

Du finder også et imponerende udvalg af både kort- og langærmede T-shirts, hoodies, cardigans, jakker, undertøj, strømper, fritidsbukser, jeans, skjorter, huer og vanter, tasker og bælter. Du finder alt, hvad du lige mangler af både arbejdstøj, fritidstøj, sportstøj, fodtøj og tilbehør hos Pro-Dress.com.

Tjenertøj udsalg

Du finder de absolut bedste tilbud på tjenertøj her hos Pro-Dress.com. Vi har skruet ned for priserne, men aldrig for kvaliteten. 

Glæd dig til altid skønne priser og snyd ikke dig selv for et kig på vores altid populære restparti side. Her kan du finde arbejdstøj, fodtøj, fritidstøj og sportstøj til ekstra nedsatte priser. Det kan være rester fra tidligere kollektioner, udgående varer eller returvarer, der intet fejler. 

Få en attraktiv firmaaftale

Pro-Dress.com leverer årligt arbejdstøj og arbejdsfodtøj til en lang række danske såvel som udenlandske virksomheder, restaurationer, hoteller, organisationer og klubber. Vi vil også gerne levere til din. 

Har din virksomhed brug for en yderst attraktiv firmaaftale, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi tager en gratis og uforpligtende snak om jeres mange muligheder, der bl.a. rummer besøg af demobussen, medarbejder webshop, broderi eller tryk på arbejdstøjet med medarbejdernavn og/eller firmanavn.

Kontakt os allerede i dag på mail@pro-dress.com eller på tlf. 24 45 76 62.

Vil din virksomhed have besøg af demobussen

Vi kører årligt landet rundt til et væld af virksomheder, organisationer, klubber og offentlige instanser. Vi kører også gerne til din virksomhed med vores populære demobus. Her kan du og din indkøber med egne øjne se den altid professionelle kvalitet og det store udvalg af kendte og slidstærke mærker, som vi byder på både indenfor arbejdstøj og arbejdsfodtøj. Vi byder naturligvis også på et bredt udvalg af sikkerhedstøj og sikkerhedsfodtøj.

Smart og let-betjenelig medarbejder webshop

Vil din virksomhed også spare både tid og penge, så er vores medarbejder webshop den helt rette løsning. Her kan din medarbejder let og hurtigt logge ind og bestille præcis de arbejdsbukser, som mangler til hverdagens arbejde. Vi kan tilmed sørge for personpakket forsendelse, der leveres til virksomheden for let intern distribution. 

Ring allerede i dag på tlf. 24 45 76 62 eller fang os på mail@pro-dress.com

© 2022 Magento Store. All Rights Reserved.