Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Værktøjsholder

Værktøjsholder – Få styr på dit værktøj

Køb værktøjsholder hos Pro-dress.com. Et altid stort udvalg af værktøjsholdere og hængelommer i høj kvalitet finder du her i vores store sortiment.

Vi er stolte over at kunne tilbyde dig de bedste hængelommer og værktøjsholdere fra de bedste mærker. Vi forhandler værktøjsholdere og hængelommer fra populære og ikke mindst professionelle mærker som MASCOT, Fristads Kansas, Helly Hansen og mange andre.

Hængelommer til private og erhverv

Vi forhandler de største og mest professionelle mærker, da vi ved, at de altid har en meget høj standard. Gør som mange andre håndværkere og private handymen og køb dine holdere og ekstra lommer til værktøj og andet lige her. Her hos Pro-Dress.com har vi valgt de bedste produkter og kan give dig billige priser på høj kvalitet.

Værktøjsholder til bukser hitter

Det er ikke kun smart og praktisk – det er næsten uundværligt. Når først du har prøvet at gøre brug af en af de smarte værktøjsholdere, som findes i vores store udvalg, så kan du med stor sandsynlighed ikke forstå, hvordan du nogensinde har kunnet klare dig uden.

  • Værktøjsholder til bukser – mange flotte varianter

Det er bare mere praktisk at have alt dit værktøj lige ved hånden – og så ser det tilmed både smart og professionelt ud, når du iklæder dig designs fra nogle af de største leverandører på markedet. Vi fører nemlig kun de største og mest professionelle mærker – naturligvis til skønne lave priser.

Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet

Du er altid sikret det bedste af det bedste, når du handler hos os. Vi giver dig creme de la creme indenfor udstyr, tøj, arbejdstøj og fodtøj. Her er ikke sparet på noget.

Vi sikrer dig alle de fedeste detaljer, der kan være med til at gøre en stor forskel i din hverdag. Vi sikrer dig kvalitet i særklasse – endda til små priser.

Billig værktøjsholder

Vi har skruet ned for priserne – også for de professionelle mærker. Vi vil nemlig give dig nogle af Danmarks absolut bedste priser på arbejdstøj, sikkerhedstøj, fodtøj og fritidstøj.

Vi sørger for billige værktøjsholdere til både herrer og damer og giver dig et spændende udvalg, så du kan finde præcis det designs, der matcher dine arbejdsopgaver.

Hængelommer, værktøjsbælter og meget andet

Her i kategorien finder du værktøjsholdere som værktøjsbælter, hammerholdere, skruetrækkerholdere og hængelommer som malerlommer, materialelommer og meget andet.

  • Få en mere effektiv arbejdsdag med smart og praktisk værktøjsholder

Du kan hurtigt give dine arbejdsbukser både godt og praktisk selskab med hængelommer, værktøjsholdere og værktøjsbælter fra gode mærker som Helly Hansen, Kansas og MASCOT.

Vi er meget stolte af vores udvalg indenfor blandt andet værktøjsbælter, hængelommer og værktøjsholdere af forskellig art. Vi er heller ikke i tvivl om, at du kan finde det, du leder efter her hos Pro-Dress.com.

En mere praktisk hverdag

De fleste kender til situationen, hvor du står og ikke lige har plads til alt dit værktøj. Med hammerholder, skruetrækkerholder, værktøjsbælte eller andre værktøjsholdere, vil du måske gerne undgå disse situationer og spare dig selv for unødig irritation.

Det samme gælder også med hængelommer som malerlommer, materialelommer og andet, hvor du har plads til flere ting. Det kan hurtigt blive n mere effektiv arbejdsdag med hængelommer og værktøjsholdere fra Pro-Dress.com, så du let vil have alt lige ved hånden.

Vil du gerne have fingrene i værktøjsholdere og hængelommer i høj kvalitet, så er der ingen tvivl om, at du finder alt, hvad du lige står og mangler her hos Pro-Dress.com.

Vi hjælper dig med at gøre din hverdag langt mere praktisk med alt det rette arbejdstøj, fodtøj og ikke mindst udstyr.

Snickers værktøjsholder

Da vi har gode forhandleraftaler, så finder du billige værktøjsholdere og hængelommer fra gode mærker som Snickers, Helly Hansen, Kansas og MASCOT her på siden. Glæd dig til flotte, praktiske og ikke mindst slidstærke varianter af:

  • Snickers værktøjsholder

  • Kansas værktøjsholder

  • F. Engel værktøjsholder

  • Blåkläder værktøjsholder

Vi forhandler kun det bedste indenfor arbejdstøj, sikkerhedssko og tilbehør, da alle på den måde vil spare penge på denne lange bane. Ydermere vil du med god kvalitet af hængelommer og værktøjsholdere få en mere effektiv arbejdsdag.

Værktøjsholder til alle brancher

Vi har med sikkerhed nogle af de billigste priser på hængelommer og værkstøjholdere til alle brancher. Lige meget om du er privat eller handler som erhverv, så får du en masse gode fordele hos os.

  • Værktøjsholder elektriker

  • Værktøjsholder tømrer

  • Værktøjsholder maler osv.

Skulle du have det mindste spørgsmål til værktøjsholdere, værktøjsbælter, lommer eller andet tilbehør til arbejde her på Pro-Dress.com, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Værktøjsholder udsalg

Vi frister også gerne med værktøjsholder tilbud. Du finder med garanti nogle af Danmarks absolut bedste priser, når du handler hos os. Vi handler ofte store partier hjem, hvilket giver os mulighed for at presse prisen helt i bund – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Få en favorabel firmaaftale

Mangler du arbejdstøj, fodtøj eller udstyr til dine medarbejdere, så er Pro-Dress.com den helt rette samarbejdspartner. Vi giver nemlig mulighed for at få en yderst favorabel firmaaftale.

Vi leverer til erhvervskunder i både ind- og udland. Vi leverer også gerne til din virksomhed. Her kan du og dine medarbejdere glæde jer over et spændende udvalg fra de største og mest professionelle mærker, når det gælder flot, funktionelt og ikke mindst slidstærkt arbejdstøj, fodtøj og udstyr.

Kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende snak om jeres mange muligheder. Du fanger Mr. Pro-Dress på tlf. 24 45 76 62 eller på mail@pro-dress.com.

Vi glæder os til at finde en skøn firmaløsning til netop jeres virksomhed.

Få besøg af demobussen

Vi besøger hvert år en lang række virksomheder med vores populære demobus. Vi vil også gerne køre forbi jeres virksomhed, så I med egne øjne kan se de mange spændende tilbud, som vi altid byder på her hos Pro-Dress.com.

Prøv de slidstærke mærker. Find jeres egne favoritter og få rabatter, der er helt umulige at stå for. Vi vil nemlig være ikke alene Danmarks største udbyder af firmabeklædning, men også Danmarks største. Giv os et kald og få besøg af demobussen. Fang os på tlf. 24 45 76 62.

Spar op til 60-90%

Har du ikke tilmeldt dig vores spændende og ikke mindst meget populære nyhedsbrev, så skynd dig at få det gjort. Her kan du nemlig finde de mest vanvittige tilbud, hvor du kan spare helt op til 60-90% på de hotteste mærker, de mest cool designs og ikke mindst slidstærke kvalitetsmærker.

  • Spar op til 60-90% på vores restparti

Vi ryder med jævne mellemrum op på vores lager. Her kan du være heldig at finde restpartier, returvarer og andre specialtilbud til næsten uhørt lave priser. Der kan være tale om returvarer, der intet fejler, men blot er blevet bestilt i forkert størrelse, farve eller model.

Shop amok hos Pro-Dress.com og få en altid up-to-date garderobe til både arbejdsbrug, fritid og sport fra de største mærker til nogle af Danmarks absolut bedste priser.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.