Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Sikkerhedshjelm

En sikkerhedshjelm kan gøre hele forskellen for din arbejdsdag – her hos Pro-Dress.com går vi nemlig ikke på kompromis med hverken priser eller sikkerhed. Forkæl din sikkerhed med bl.a. hjelme, visirer og hætter til hver en branche og hvert et gøremål. Vi forhandler kun professionelle mærker, der bl.a. byder på Tranemo og Fristads. Altid til lave priser, når du handler hos os.

Professionelle designs

Vores mange leverandører er professionelle til fingerspidserne. Her får du ikke blot sikkerhedshjelme, der kan yde høj grad af beskyttelse, men også produkter med:

 1. Lang levetid

 2. Stærke materialer

 3. Høj komfort

 4. Perfekt pasform

Der er tænkt på hver en lille detalje, så du kan føle dig sikker og godt tilpas på én og samme tid. Der er finpudset og justeret, så hvert et design passer helt perfekt til specifikke opgaver og brancher. 

Mange varianter

En sikkerhedshjelm findes i mange spændende og ikke mindst funktionelle varianter. Afhængig af din branche og jobfunktion, så kan du hos Pro-Dress.com blive klædt forsvarligt på til hver en opgave.

Vores sortimentet frister som regel med:

 • Sikkerhedshjelm

 • Lysbue visir

 • Renrum hætte

Har du en forespørgsel, uanset hvor lille eller hvor stor, så skriv endelig til os. Vi tager behandler alle forespørgsler med største professionalisme. 

Vi har stor erfaring på området og agerer gerne sparringspartner, hvis du har spørgsmål til sikkerhedstøj, arbejdstøj og udstyr.

Kontakt os på mail@pro-dress.com eller fang os på chatten. 

Optimal beskyttelse

Afhængig af din branche og gøremål, så kan du her vælge imellem forskellige former for sikkerhedshjelme. Vi har sørget for et stort udvalg af professionelle designs, der lever op til alle gældende krav på området.

Vælg bl.a. sikkerhedshjelm, der kan yde beskyttelse ved:

 1. Elektricitet

 2. Varme

 3. Kemikalier

 4. Væsker

 5. Mekaniske farer

 6. Termiske farer

 7. Anden stråling

Uanset, hvilken sikkerhedshjelm du vælger, så kan du vide dig sikker på, at vores udstyr lever op til en lang række regler på området, til certificering og klassificeringer.

Fang os på mail@pro-dress.com eller på chatten, hvis du har spørgsmål til din ordre. Vi står klar til at hjælpe.

Beskyttelse mod elektrisk lysbue

Vores udvalg er stort, når det gælder sikkerhedstøj og udstyr. Her byder sortimentet som oftest på sikkerhedshjelme med bl.a. beskyttelse mod elektrisk lysbue.

Denne form for beskyttelseshjelm yder også beskyttelse mod fx faldende genstande. Designs med visir yder tilmed beskyttelse mod øjnene ved fx elektriske farer. 

Her kan du bl.a. finde beskyttelse mod forskellige grader af lystransmissionsfaktorer.

Renrum hætte

Når udstyret er i orden, så kan du varetage din jobfunktion med styr på sikkerheden. Vi tilbyder bl.a. også hætte til renrum. 

Her finder du ofte hætter med bl.a. fuldstændig skulderdække samt justerbare trykknapper. Alle i Oeko-Tex certificeret design.

Sikkerhedshjelm levetid

Vores professionelle leverandører sikrer dig arbejdstøj og sikkerhedstøj i høj kvalitet og dermed også med optimal levetid.

Der er dog mange faktorer, der kan spille ind på et produkts levetid. En sikkerhedshjelm er, afhængig af design, bl.a. lavet af forskellige former for plastik og foring.

Afhængig af udstyrets antal brugte timer, opbevaring og de farer, stød og kemikalier, som sikkerhedshjelmen udsættes for, kan du finde sikkerhedshjelm med forskellig længde af levetid. 

En lysbue sikkerhedshjelm fra Tranemo har fx en 60 måneder lang levetid fra fremstillingsdatoen.

Regler for brug af sikkerhedshjelm

Der findes en lang række regler, når det gælder arbejdsmiljø og sikkerhed. Her hos Pro-Dress.com rådgiver vi gerne omkring valg af sikkerhedsudstyr.

Er du i tvivl, så kan du også tage et kig på Arbejdstilsynets hjemmeside, der informerer om gældende regler på området samt nyeste pligter indenfor det at bære hjelme på arbejdspladsen. 

Få en attraktiv firmaaftale

Pro-Dress.com er ekspert på området, når det gælder levering af professionelt arbejdstøj, sikkerhedstøj, fodtøj og tilbehør.

Der er mange fordele ved at købe tøj til erhverv ved os, ikke blot billig sikkerhedshjelm af høj kvalitet, men et væld af produkter fra top til tå og fra inderst til yderst i professionel kvalitet.

 1. Professionelle mærker

 2. Slidstærke designs

 3. Hurtig ekspedition af din ordre

 4. Lave priser

 5. Medarbejder webshop

 6. Besøg af demobussen

 7. Professionel kundeservice

Vi yder også høj grad af service i form af at kunne hjælpe vores mange kunder med at spare både tid og penge på brug af smart medarbejder webshop. Måske vi også kan hjælpe netop jeres virksomhed?

Der er også mulighed for at få besøg af vores populære demobus. Vi kører hvert år land og rige rundt med vores demobus, så vores mange erhvervskunder selv kan se og røre den høje kvalitet på vores varer inden køb. 

Book et gratis og uforpligtende møde med os om jeres mange muligheder – fang os på tlf. 24 45 76 62 eller skriv til os på mail@pro-dress.com.

Vi glæder os til at overraske jer med attraktive priser, hurtig levering og mulighed for påtryk af fx firmalogo på arbejdstøj.

Populært nyhedsbrev – Spar op til 90%

Er du ikke allerede skrevet op til vores nyhedsbrev, så skynd dig – der kan nemlig være mange penge at spare. 

Vi rydder med jævne mellemrum op på vores lager. Her kan du være heldig at spare helt op til 60-90% på udvalgte varer, mærker, designs, farver og størrelser. 

Få tilbud til næsten uhørt lave priser, når vi med jævne mellemrum sender vores altid spændende nyhedsbrev ud til vores mange trofaste læsere – skal du være med?

Hold øje med vores restparti side

Vi sender hver dag store mængder tøj, fodtøj og tilbehør afsted til private bestillinger – somme tider kommer en vare retur grundet forkert størrelse.

Disse returvarer kan du bl.a. finde på vores populære restparti side. Her finder du populære mærker og designs med store prisbesparelser. Her kan du også være heldig at spare helt op til 60-90% på nye varer, der absolut intet fejler, men er kommet retur og blot har brudt emballage. 

Lækkerier til hele familien

Vi er ikke blot leveringsdygtige i arbejdstøj og sikkerhedstøj, men også i fritidstøj, sportstøj, festtøj og et væld af smarte accessories.

Vi har gjort det let at handle alt på ét sted online – tilmed til hele familien.

Vi har også prisgaranti. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder din vare billigere et andet sted.

Pro-Dress.com – det betaler sig at handle hos os.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.