Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller – Alt i sikkerhedstøj

Hos Pro-Dress.com forhandler finder du som oftest sikkerhedsbriller fra de hotteste mærker. Glæd dig til at gå på opdagelse i et altid stort udvalg af sikkerhedsbriller i de bedste materialer i høj kvalitet samt cool designs. Vi gør alt for at kunne tilbyde dig de bedste sikkerhedsbriller fra de mest professionelle brands på markedet.

- Sikkerhedsbriller fra de største mærker
- Altid uhørt gode priser hos Pro-Dress.com

Vi byder på alt fra top til tå i både fritidstøj, sportstøj og ikke mindst arbejdstøj og sikkerhedstøj til både herre og dame. Her finder du de hotteste mærker, de smarteste designs og ikke mindst de laveste priser. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores kvalitetsvarer.

Har du en forespørgsel eller ønsker du en god firmaaftale eller måske besøg af vores populære demobus, så kontakt os allerede i dag på tlf. 24 45 76 62 eller på mail@pro-dress.com.

Cool sikkerhedsbriller herre

Vi gør det lidt mere lækkert at handle sikkerhedsbriller. Med billige sikkerhedsbriller hos Pro-Dress.com er du altid garanteret høj kvalitet. Vi fører nemlig de største mærker. Her får du god pasform, slidstærke designs og ikke mindst produkter, der kan gøre den helt store forskel for både dit job og din fritid.

 • Vi har sikkerhedsbriller mænd elsker at have på

Find din helt egen stil med det design, den farve eller det mærke, der falder bedst i din smag. Vi fører som oftest et stort udvalg af arbejds- og fritidsprodukter, der er med til at gøre din hverdag lettere, smartere og ikke mindst mere komfortabel – herunder også et cool sæt sikkerhedsbriller til mænd.

Smarte sikkerhedsbriller dame

Du kan også være heldig at finde sikkerhedsbriller til damer i mange spændende varianter i vores store sortiment. Vi fører et spændende udvalg af varer til både fritid, sport og erhverv.

 • Styr på sikkerheden med sikkerhedsbriller til damer fra Pro-Dress.com

Glæd dig til lækkerier fra top til tå hos Pro-Dress.com, der naturligvis sørger for at klæde dig på i slidstærke designs, der matcher tidens trends både, hvad angår farve og materialer. Vi har som oftest et stort udvalg af sikkerhedsbriller kvinder vil elske at have i deres garderobe.

Glæd dig også over det store udvalg af både arbejdstøj, sportstøj og fritidstøj i vores store sortiment. Vi gør det let at handle til hele familien.

Du finder også et stort udvalg af både fodtøj, løbesko, gaming artikler og hobbyartikler her på siden. Glæd dig til at gå på opdagelse i en verden af lækkerier fra Pro-Dress.com.

Sikkerhedsbriller med styrke

Vi forhandler sikkerhedsbriller fra producenter som Portwest og mange andre kommer til. Vi forhandler disse smarte sikkerhedsbriller, da vi ved, at de altid holder en meget høj standard.

Gør som mange andre håndværkere og private handy-men og køb dine sikkerhedsbriller og andet lige her hos Pro-Dress.com. Vi har valgt de bedste sikkerhedsbriller og kan give dig billige priser på høj kvalitet.

Har du spørgsmål til sikkerhedsbriller eller sikkerhedsbriller med styrke, så kontakt os endelig på tlf. 24 45 76 62 eller på mail mail@pro-dress.com. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det, som du lige står og mangler.

Få en favorabel firmaaftale

Vi leverer arbejdstøj, profiltøj og arbejdsfodtøj som bl.a. sikkerhedsfodtøj til en lang række danske og udenlandske virksomheder. Vi vil også gerne levere til netop din virksomhed. Vi byder nemlig på en lang række fordele, der har gjort os populære i både ind- og udland:

 • En helt fantastisk service

 • Nogle af landets absolut bedste priser

 • Hurtig levering

 • Høj kvalitet

 • Høj komfort og perfekt pasform

 • De hotteste mærker

 • Mulighed for besøg af demobussen

 • Mulighed for medarbejder-webshop

Det skal være let at handle arbejdstøj, sikkerhedstøj og sikkerhedsudstyr – også sikkerhedsudstyr online. Vi har gjort det let for dig med mulighed for bl.a. online medarbejderwebshop.

Online medarbejderwebshop

Vi gør det let for både dig og dine medarbejdere at handle arbejdstøj online. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde vore populære medarbejder webshop. Her kan du og din virksomhed spare både tid og penge.

 1. Hurtig login

 2. Let og hurtig ekspedition

 3. Personpakket levering direkte til virksomheden

 4. Mulighed for påtryk af navn eller logo

Vi byder på mulighed for at få trykt medarbejdernavn eller virksomhedslogo på dit arbejdstøj – altid til favorable priser. Vi tilbyder personpakket levering direkte til virksomheden for hurtig distribution – så bliver det ikke lettere.

Spar op til 70%

Vi giver dig mulighed for ikke alene næsten uhørt lave priser på sikkerhedsudstyr, sikkerhedstøj og sikkerhedssko, men også på både arbejdstøj, fritidstøj og sportstøj, da vi har sørget for gode forhandleraftaler, der kommer dig til gode.

 • Vores nyhedsbrev er ofte fyldt med besparelser på op til 70%

Vi du spare ekstra meget på alle de kendte og populære mærker, så skynd dig at tilmelde dig vores populære nyhedsbrev, hvor du kan spare helt op til 70% på udvalgte varer. Vi rydder af og til op på vores lager, og her er der virkelig penge at spare. Der kan være tale om restpartier eller returvarer, der intet fejler, men blot er byttet til anden størrelse.

Prisgaranti hos Pro-Dress.com

Vi vil ikke alene være de bedste – vi vil også være de billigste. Derfor har vi prisgaranti på alle vores mærkevarer. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder din vare billigere et andet sted. Det er en del af vores altid gode service, når du handler hos Pro-Dress.com.

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til en vare, så kontakt os endelig. Vi står klar til at hjælpe dig på chatten. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 24 45 76 62 eller skriv til os på mail@pro-dress.com.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.