Fri fragt på ordrer over 399,-     •     Gratis returnering     •     Tryk og Broderi på tøj     •     OBS! Leveringstid Info

læs mere
Læs mindre

Arbejdstasker

Arbejdstasker til enhver arbejdsopgave online hos pro-dress.com. Har du værktøj eller remedier, der skal transporteres fra sted til sted i løbet af din arbejdsdag, kan det betale sig at investere i en ordentlig arbejdstaske. Hos Pro-Dress.com har vi samlet et professionelt udvalg af tasker til formål, der står dig frit for at bestemme. Fælles for alle tasker er deres kompromisløse designs fra nogle af markedets bedste leverandører.

Transporter dine ting sikkert fra sted til sted

Selvom vi hos Pro-Dress.com overvejende fokuserer på arbejdstøj, fritidstøj og skotøj, finder du ligeledes en række forskelligt tilbehør at vælge imellem. Vi har samlet lidt af hvert for at gøre kataloget så alsidigt som muligt, så vi kan være din nemme vej til et hurtigt og samlet køb af hele den pakke, du skal investere i. Derfor er arbejdstasker også en naturlig del af vores sortiment, særligt da de produceres af samme leverandører, som står for produktionen af det øvrige arbejdstøj i vores katalog. 

Hos Pro-Dress.com er vi opmærksomme på de behov, der opstår i løbet af en arbejdsdag, der er præget af skiftende miljøer, fysisk aktivitet og bevægelse fra sted til sted. Arbejder du som håndværker, byggemand, eller indenfor et andet praktisk fag, kender du til vigtigheden af en god taske, der kan transportere dine remedier sikkert fra sted til sted. Vi har samlet et udvalg af solide tasker, der egner sig til mange forskelige formål, hvor mobiliteten er i højsædet.

Moderne designs fra anerkendte leverandører

Taskerne i vores udvalg er designet, produceret og leveret af Acode og Helly Hansen, som begge er fyrtårne inden for design, der skal kunne holde til vind, vejr og slid. Vi har samlet et udvalg af forskellige designs, som hver især har deres anvendelsesmuligheder. Du finder bl.a. en række klassiske sportstasker, som varierer i farve, design og materiale, så du kan vælge den model, der bedst matcher dine behov for plads og stil. Udover sportstaskerne, finder du rygsæk, trolley kuffert og computertaske, så du kan målrette din taske efter dine bestemte formål. 

Fælles for alle tasker i kataloget er slidstyrken og det moderne design, som sikrer dig en stilsikker, vandafvisende taske, som kan holde mange år frem i tiden. Læs nærmere om fordelene ved den enkelte taske under hvert produkt, hvor du kan finde mere information om materiale, lommeforhold, håndtag mm.

Overvejer du at finde en ny taske til at følge dig i løbet af en arbejdsdag på farten, kan du passende tage et kig i udvalget og finde et godt tilbud.

Hvis du eller nogle i din omgangskreds, mangler sko til fritids- eller arbejdsbrug, så tjek vores brands AIRTOX ud her.

© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.