Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Arbejdshandsker

Arbejdshandsker – Høj kvalitet til lav pris

Hos Pro-Dress.com finder du arbejdshandsker til både herrer og damer til alle typer opgaver. Her finder du lækkerier fra de største, smarteste og ikke mindst mest professionelle mærker på markedet. Mærker, der alle vægter høj kvalitet og komfort meget højt. Find et væld af designs til uhørt lave priser her på shoppen.

- Arbejdshandsker til alle typer opgaver
- Arbejdshandsker med og uden foer
- Arbejdshandsker med og uden sikkerhed

Det er vigtigt at passe på kroppen især, når du har en arbejdsdag med krævende fysisk arbejde.

Er din dag fyldt med arbejdsopgaver, hvor du udfører meget arbejde med hænderne i form af løft, træk og greb, så kan et par professionelle arbejdshandsker fra Pro-Dress.com bidrage til en hverdag med større komfort og bedre udholdenhed på arbejdspladsen - under alle vejrforhold.

Find dine næste par vinter arbejdshandsker her hos Pro-Dress.com – til altid lave priser.

Professionelle mærker til små priser

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten – heller ikke selv om priserne er små. Vi har skruet ekstra ned for priserne grundet vores gode forhandleraftaler med professionelle mærker.

Glæd dig til at gå på opdagelse i en verden af lækkerier, når det gælder arbejdshandsker. Her kan du bl.a. glæde dig over skønne mærker som:

 • Kansas arbejdshandsker

 • Snickers arbejdshandsker

 • Acode arbejdshandsker

 • Blåkläder arbejdshandsker

Vi forhandler såvel arbejdstøj, fritidstøj, som sportstøj til store dele af verden – det giver dig mulighed for at få masser af skønne mærker til små priser – vi handler nemlig ofte store partier hjem, så du kan nyde godt af de lave priser - uanset om du er på udkig efter billige arbejdshandsker, vandtætte arbejdshandsker eller måske arbejdshandsker med varme.

Handsker til mange typer arbejdsmiljøer

Hos Pro-Dress.com finder du arbejdshandsker fra nogle af markedets mest anerkendte leverandører af arbejdstøj og fritidstøj.

Du finder bl.a. designs fra COLD, Acode, Fristads Kansas og Helly Hansen, som alle er meget anvendte mærker blandt landets arbejdere og udelivs-entusiaster. På den måde er du sikret et par solide arbejdshandsker i topkvalitet, som kan holde til mange arbejdsdage ud i fremtiden.

Under de enkelte produkter i kataloget kan du læse flere detaljer om materialer og specifikke fordele og formål med hvert design. Du finder bl.a.:

 • Fleecehandsker med gummi-slidlag i håndfladerne

 • Bomuldshandsker med nitril-gummi

 • Beskyttelseshandsker med ekstra tykt slidlag

 • Nylonhandsker til monteringsopgaver med behov for stor fingerfærdighed

Du finder bl.a. designs af handsker som egner sig til arbejde i krævende miljøer med f.eks. væske og olie. Fælles for alle designs er, at de er skræddersyet til hver sit formål, så du kan målrette din online shopping efter præcis den handske, der egner sig til dit arbejdsmiljø og dine arbejdsopgaver.

Arbejdshandsker vinter

Forede, polstrede, forstærkede…. Kært barn har mange navne. Vores mange forskellige former for arbejdshandsker har noget for hver en smag. Du vil helt sikkert kunne finde din helt egen favorit blandt de mange spændende mærker, som vi forhandler her hos Pro-Dress.com.

Her kan du bl.a. glæde dig over:

 • Foret håndværkerhandske med håndflade i gedeskind

 • Foret håndværkerhandske med forstærkede fingerspidser

 • Foret håndværkerhandske med fleksibel letvægtsforing

Hold hænderne varme og arbejdsmoralen oppe med det bedste indenfor arbejdstøj og sikkerhedstøj fra Pro-Dress.com. Vi klæder dig på til alle former for vejr og alle slags arbejdsopgaver.

Arbejdshandsker læder

Vi fører et spændende sortiment, der bl.a. tæller designs med blødt og lækkert gedeskind. Du finder ligeledes designs med vandafvisende materiale og sikkerhed i form af fluorescerende materiale med forstærkede håndflader og forstærket skind over knoerne.

Beskyttelse og varme til fingrene

Hos Pro-Dress.com handler det om at skabe de optimale arbejdsforhold for vores kunder ved at give nem adgang til nogle af markedets fineste produkter og nyeste tendenser inden for design af arbejdstøj til mænd og kvinder.

 1. Hold dine fingre og hænder varme og tørre i al slags vejr

 2. Få et bedre greb, når du arbejde med handsker på

Større arbejdsglæde med de rette handsker

De rette handsker kan ikke alene være med til at give dig et bedre greb og holde varmen – de kan også være med til at øge din sikkerhed i løbet af din arbejdsdag. Glæd dig over det store udvalg, der bl.a. byder på:

 • Designs med enestående fingerføling

 • Designs med svedtransporterende og ventilerende materiale

Vores målgruppe er primært folk med fysisk arbejde, som bl.a. ansatte inden for byggeri, håndværk, flytning, trafik, miljø, og andre grene inden for det praktiske arbejdsfelt.

Vi har specialiseret os i at udvælge de bedste produkter, der florerer på arbejds- og fritidstøj-markedet for tiden, og opdaterer løbende vores udvalg med nye designs. Du vil derfor altid kunne finde det bedste af det bedste inden for alle typer brancher.

God og fleksibel pasform

Med arbejdshandsker fra Pro-Dress.com får du mulighed for at yde dit optimale på arbejdet, uden at blive bremset af unødvendige problemer med dine handsker. Du vil opleve fordelene ved god og fleksibel pasform, som:

 • Giver dine fingre mulighed for forskellige grader af bevægelighed

Vi går aldrig på kompromis med komfort, slidstyrke og åndbarhed. Det betyder, at dine hænder får frihed til at fokusere 100% på dine arbejdsopgaver.

Få en attraktiv firmaaftale

Pro-Dress.com leverer årligt arbejdstøj, sikkerhedstøj og fodtøj og ikke mindst arbejdshandsker til en lang række virksomheder i både ind- og udland. Vi vil også gerne levere til din virksomhed.

Der er en lang række fordele ved at have en firmaaftale med Pro-Dress.com. Her kan bl.a. nævnes:

 • Professionelle mærker til nogle af Danmarks absolut bedste priser

 • Hurtig levering

 • Fantastisk service

 • Mulighed for påtryk af medarbejdernavn og firmalogo

 • Mulighed for personpakket leverance for hurtig distribution

 • Besøg af demobussen

Kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende snak om jeres muligheder. I træffer os på tlf. 24 45 76 62 eller på mail@pro-dress.com. Vi glæder os til at hjælpe jer i mål med det helt rette arbejdstøj i høj kvalitet til små priser.

Online medarbejder-webshop

Vi er hvert år med til at spare både tid og penge hos mange af vores kunder, der tilmed er vilde med muligheden for online shopping til deres medarbejdere.

Vores medarbejderwebshop er let at betjene og giver hver enkelt medarbejder mulighed for selv at bestille det, der lige mangler i garderoben.

Det rette arbejdstøj eller udstyr som eksempelvis arbejdshandsker kan være af afgørende betydning for om arbejdet bliver udført ordentligt. Når kulde og sne melder sig, så er det om at være klar.

Få besøg af demobussen

Skal din virksomhed have besøg af vores populære demobus, så I med egne øjne kan se de mange flotte mærker og designs, samt mærke kvaliteten af vores professionelle sortiment, så giv os et kald på tlf. 24 45 76 62. Det er ganske gratis og uforpligtende.

Arbejdshandsker tilbud

Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i de mange spændende designs, der findes indenfor arbejdshandsker. Vi fører designs til alle sæsoner og til alle brancher. Find dem, der matcher ønsket til din fritidsinteresse eller måske dine arbejdsopgaver på jobbet.

 • Få de bedste tilbud på arbejdshandsker hos Pro-Dress.com

Vi har tilmed prisgaranti. Det betyder, at vi matcher prisen på din vare, hvis du finder den billigere et andet sted. Vi vil ikke alene være de bedste – vi vil nemlig også være de billigste.

Arbejdshandsker udsalg

Vi har ofte udsalg på mange af vores varer. Hold øje med siden her, der byder på et væld af lækkerier indenfor arbejdshandsker til dame og arbejdshandsker til mænd.

Vi giver dig creme de la creme indenfor professionel arbejdsbeklædning til alle sæsoner og til alle typer arbejde.

Spar op til 70%

Meld dig til vores populære nyhedsbrev, hvis du ønsker at få de bedste af de bedste tilbud direkte i din indbakke. Vi giver nemlig helt op til 70% rabat på udvalgte varer, når vi rydder op på vores lager.

Tag et kig rundt i vores store sortimentet og find dine nye arbejdshandsker til en god pris. Når du har valgt, tilføjer du til indkøbskurven og kan derfra gennemføre bestillingen af dine nye arbejdshandsker direkte fra hjemmesiden. God fornøjelse med dine nye arbejdshandsker fra Pro-Dress.com!

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.