Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Tilbehør

Når du har fundet dit grundlæggende arbejdstøj, er det tid til at gå i detaljer og finde det rette tilbehør. Hos Pro-Dress.com har du både mulighed for at købe hele pakken ét sted, eller du kan dykke ind i vores alsidige udvalg af tilbehør og vælge enkelte dele, der skal opdateres til en nyere model. Kig nærmere i udvalget og find hvad du leder efter til at gøre din arbejdsdag meget lettere.

En verden af tilbehør til praktisk arbejde

Pro-Dress.com sætter en ære i at kunne tilbyde dig hele pakken, når dit arbejdstøj skal findes. Derfor har vi her samlet et omfattende udvalg af tilbehør, der henvender sig til en bred vifte af praktiske faggrupper. Du finder både tilbehør, der fokuserer på din komfort, og tilbehør, der løser en konkret praktisk opgave. Fælles for hele udvalget er, at alle accessories hjælper dig til at øge effektiviteten under dine arbejdsopgaver, så du kan nå frem til de bedst mulige resultater med mindst muligt besvær.
Udvalget af tilbehør byder på bl.a. arbejdshuer, arbejdscaps, bælter, arbejdshandsker, hængelommer, knæbeskyttere, tasker, forklæder, værktøjsholdere, hammerholdere, knivholdere mm. Med de rette accessories bliver det nemt at komme til dit værktøj, mens du er på farten. I kataloget har du både mulighed for at udskifte gamle enkeltdele fra dit arbejdstøj, eller du kan supplere dit nuværende udstyr med nye former for tilbehør, der optimerer dine arbejdsforhold yderligere.

Topkvalitet fra vores kerneleverandører

Alt vores tilbehør leveres - i tråd med resten af vores sortiment af arbejdstøj og fritidstøj - af anerkendte leverandører fra branchen. Det er din garanti for accessories i topkvalitet, som kan følge dig mange år frem i tiden. Alle produkter fremstilles i stærke materialer og moderne designs, der er skabt gennem flere års produktudvikling inden for de forskellige områder. 

Du finder tilbehør fra leverandører som SEGER, Acode, COLD, MASCOT, Kansas, Helly Hansen og Protest. Som kunde kommer du til at opleve fordelene ved produkter fra producenter, der har indgående kendskab til de behov, der findes i de forskellige brancheområder. Vores accessories varierer i farve og design, så du udover funktionalitet og kvalitet også har mulighed for at tænke stil ind i dine valg af nye køb.

Efterhånden som du finder dine udvalgte accessories, kan du lægge dem i online indkøbskurven og foretage din bestilling med det samme. Ved køb over 950,00 kr., leverer vi dine køb til døren uden omkostninger, så det kan betale sig at bestille alle dine produkter samlet. 

Hvis du eller nogle i din omgangskreds, mangler sko til fritids- eller arbejdsbrug, så tjek vores brands AIRTOX ud her.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.