Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Pleje & klinik veste

Pleje og klinik veste – Smart og funktionelt design

Hos Pro-Dress.com finder du et altid spændende udvalg af arbejdstøj – bl.a. de altid populære og ikke mindst professionelle pleje og klinik veste. Find dem i både smart og funktionelt design til såvel herre som dame. Glæd dig til et enestående udvalg af lækkerier, der bl.a. tæller:

 

 • Pleje veste
 • Klinik veste
 • Quiltede veste
 • Softshell veste
 • Termo veste
 • Vendbare veste

 

Her kan du også nyde at gå på opdagelse i de mange spændende farver, former, designs, materialer og længder. Skal det være en vindtæt vest, en varm vest eller måske bare en funktionel? Vi byder på det hele og mere til – vi fører nemlig alt i arbejdstøj fra top til tå fra de mest professionelle mærker. Altid til lave priser hos Pro-Dress.com. 

Høj kvalitet og lækker pasform

Vi har skruet ned for priserne, men aldrig for kvaliteten. Derfor finder du populære mærker som Acode, Elka og Dunderdon blandt vores store sortiment. 

Der er fokus på slidstærke designs og de mange små, men vigtige detaljer, der kan være af afgørende betydning for netop din jobfunktion. Glæd dig til:

 1. Slidstærke designs i nøje udvalgte materialer
 2. Stærke sømme, syninger, knapper og lynlåse
 3. Stor farveægthed og designs, der holder både pasform og farve trods hyppige vaske
 4. Lækker pasform
 5. Høj komfort

 

Der er dømt creme de la creme til dig, der gerne vil have plejeveste og klinikveste, der er lidt ud over det sædvanlige. Altid professionelt klædt på med det bedste af det bedste fra Pro-Dress.com. 

Alt i arbejdstøj

Vi fører ikke blot pleje veste og klinik veste i sortiment. Her finder du også et stort udvalg af skjorter, busseronner, tunikaer, kitler, trøjer, T-shirts, arbejdsbukser og arbejdsfodtøj. 

Vi leverer hvert år arbejdstøj til en lang række danske og udenlandske kunder og virksomheder – vi vil også gerne levere til din virksomhed. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 43 32 63 70.

Pleje og klinik veste udsalg

Få de bedste tilbud på pleje og klinik veste her hos os. Vi sørger tilmed for altid god service og hurtig levering – det betaler sig at handle hos Pro-Dress.com.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.