Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Pleje & klinik tunikaer

Pleje og klinik tunikaer – Professionelt design til små priser

Hos Pro-Dress.com finder du et spændende udvalg af arbejdstøj – også de altid komfortable og smarte pleje tunikaer og klinik tunikaer. 

Glæd dig til et professionelt udvalg i mange forskellige designs, farver, længder og materialer. Her finder du modeller til såvel herre som dame og unisex designs:

 

  • Plejetunikaer
  • Kliniktunikaer

 

Find dem med og uden lommer, med og uden læg, med og uden lynlåse, knapper samt svedabsorberende egenskaber. Vi byder på arbejdstøj til alle brancher og ikke mindst alle arbejdsfunktioner. 

Der er dømt creme de la creme indenfor lækkert arbejdstøj med høj komfort – altid til små priser hos Pro-Dress.com. 

Høj kvalitet og lækker pasform

Vi har skruet ned for priserne, men aldrig for kvaliteten. Vi har fundet de bedste og mest professionelle leverandører og mærker frem til dig, der gerne vil have høj kvalitet med professionelt look. Glæd dig til designs med altid:

  1. Lækker pasform
  2. Høj komfort
  3. Stærke sømme og syninger
  4. Slidstærke farver

 

Her får du tøj, der holder til hverdagen og ikke mindst de hyppige vaske, der ofte følger med brug af arbejdstøj. Solide indfarvninger og robuste designs giver dig arbejdstøj, der holder både pasform og farve vask efter vask. 

Vi byder ligeledes på et stort udvalg af pleje og klinik trøjer, T-shirts, veste, arbejdsjakker, uniformer, skjorter og ikke mindst bukser. Vi fører naturligvis også et stort udvalg af arbejdsfodtøj til hver en branche. 

Pleje og klinik tunikaer udsalg

Få de bedste tilbud på pleje og klinik tunikaer her hos Pro-Dress.com. Vi har sørget for attraktive priser på alle vores populære mærker, hurtig levering og ikke mindst altid god service. 

Vi leverer årligt arbejdstøj til en lang række danske som udenlandske kunder – vi leverer også gerne til dig. 

Få en favorabel firmaaftale

Har du brug for en favorabel firmaaftale på professionelle mærker i altid høj kvalitet med slidstærke designs og et professionelt look, så kontakt os endelig for en gratis og uforpligtende snak om jeres mange muligheder. 

Vi byder også på mulighed for besøg af demobussen, påtryk af medarbejdernavn og firmalogo samt let og overskuelig medarbejder webshop. 

Kontakt os på tlf. 43 32 63 70 eller på info@pro-dress.com – det betaler sig både i tid og penge at handle med Pro-Dress.com. 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.