Fri fragt på ordrer over 499,- 

læs mere
Læs mindre

Pleje & klinik trøjer

Pleje og klinik trøjer – Høj kvalitet til lave priser

Hos Pro-Dress.com finder du præcis de pleje og klinik trøjer du søger – vi fører nemlig et stort og spændende udvalg af arbejdstøj til alle brancher. Find den farve, det design og de materialer, der matcher din jobfunktion og dit erhverv. Her finder du et bredt sortiment af:

 

 • Klinik trøjer og pleje trøjer korte ærmer
 • Klinik trøjer og pleje trøjer lange ærmer
 • Uniformer
 • Kitler
 • Tunikaer
 • Busseronner

 

Der er dømt lækkerier i særklasse, når du handler arbejdstøj hos os. Vi har nemlig sørget for altid høj kvalitet til lave priser. Glæd dig både over trendy og farverige såvel som de mere klassiske og tidløse designs, således at der er noget for alle, herre og dame og ikke mindst alle brancher – til altid lave priser hos Pro-Dress.com. 

Perfekt pasform

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten – heller ikke selv om priserne er små. Vi har skåret det fordyrende mellemled væk, så du kan spare – uanset om du handler som privat eller som virksomhed. 

Glæd dig til skønne og professionelle designs af pleje og klinik trøjer fra professionelle mærker som Acode, Kansas, Hejco samt B&C. Glæd dig også til:

 1. Nøje udvalgte materialer med slidstærke sømme og syninger
 2. Designs med stor farveægthed, der holder farven vask efter vask
 3. Lækker pasform og høj komfort

 

Der er dømt masser af professionalisme og ikke mindst funktionelle designs, så du kan finde præcis den variant, som du søger.

Mange lækre varianter

Der er både dame designs, herre designs og ikke mindst unisex designs, der matcher såvel mænd som kvinder. De mange spændende varianter byder også på designs:

 1. Med eller uden lommer
 2. Med eller uden lynlåse
 3. Med eller uden læg
 4. Med eller uden svedabsorberende og svedtransporterende egenskaber

 

Få en altid stilsikker model, der matcher din branche. Vi byder også på lækkerier i arbejdsbukser, arbejdsjakker, arbejdsveste og ikke mindst arbejdsfodtøj. Alle fra de mest professionelle mærker.

Pleje og klinik trøjer udsalg

Få de bedste tilbud på pleje og klinik trøjer her hos Pro-Dress.com. Her finder du altid attraktive priser. 

For en favorabel firmaaftale – kontakt os på tlf. 43 32 63 70 eller på info@pro-dress.com allerede i dag. 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.