Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Pleje & klinik t-shirts

Pleje og klinik T-shirts – Mange spændende varianter

Hos Pro-Dress.com kan du altid glæde dig over et lækker udvalg af arbejds T-shirts – især de altid populære pleje og klinik T-shirts, der findes i mange spændende varianter. 

Få dem i stilfuldt design til både herre og dame. Vi byder på et væld af skønne modeller af:

Se vores T-shirts fra andre brands her

 

  • Pleje T-shirts, uniformer og kitler
  • Klinik T-shirts, uniformer og kitler

 

Der er noget i både klassisk og tidløst design såvel som i mere farverig og trendy design. Find den variant, der matcher din branche eller din jobfunktion. Vi har arbejdstøj og arbejdsfodtøj til alle brancher. 

Høj kvalitet til lave priser

Vi byder både på pleje og klinik T-shirts i høj kvalitet med lækker pasform og høj komfort. Selv om der findes mange forskellige designs, så er det dog ens for dem alle, at der ikke gås på kompromis med kvaliteten – heller ikke selv om priserne er lave. 

Vi har alliereret os med de mest anerkendte og professionelle mærker, så du altid kan få slidstærke og komfortable designs til hver en jobfunktion. Glæd dig til lækkerier fra mærker som:

  • Kansas
  • Acode
  • B&C

 

Der er dømt professionelt design, så du altid kan se smart og ikke mindst professionel ud i din beklædning. Glæd dig også til funktionelle designs, der kan gøre en stor forskel for dig i din hverdag. 

Få dine pleje T-shirts eller klinik T-shirts med lange ærmer, korte ærmer, med lommer eller uden, med knapper eller uden, med lynlås eller uden, med svedabsorberende og svedtransporterende egenskaber – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Pleje og klinik T-shirts udsalg

 

Find de bedste priser og ikke mindst de bedste tilbud på pleje og klinik T-shirts her hos Pro-Dress.com. Vi leverer hvert år arbejdstøj, fritidstøj, sportstøj og fodtøj til en lang række danske og udenlandske kunder. Vi vil også gerne levere til dig. 

 

Vi byder også på nogle af Danmarks absolut bedste firmaaftaler – kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende snak om jeres mange muligheder på tlf. 43 32 63 70 eller på info@pro-dress.com

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.