Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Pleje & klinik skjorter

Pleje og klinik skjorter - Professionelt design til lave priser

Hos Pro-Dress.com finder du altid professionelle pleje og klinik skjorter i mange spændende varianter. Her får du kvalitet i særklasse, lækker komfort og perfekt pasform. Trendy såvel som klassiske designs varierer, således at du altid kan finde præcis den model, der matcher din branche og din jobfunktion. Glæd dig til spændende varianter indenfor:

 

  • Pleje skjorter
  • Klinik skjorter

 

Sortimentet byder ud over de altid populære og slidstærke designs af klinik og pleje skjorter også på et stort udvalg af plejebukser og klinikbukser, samt veste, jakker, T-shirts, uniformer og hovedbeklædninger. 

Glæd dig også til et stort udvalg af øvrigt arbejdstøj og arbejdssko til altid lave priser her hos Pro-Dress.com. 

Perfekt pasform og høj komfort

Der er lagt vægt på høj kvalitet. Derfor finder du kun professionelle designs som bl.a. Kansas og Hejco, der altid byder på:

  1. Nøje udvalgte materialer
  2. Slidstærke sømme og syninger
  3. Lækker pasform og høj komfort

 

Gå en komfortabel arbejdsdag i møde veltilpas, velklædt og professionel i dit look. Det kan hurtigt blive en bedre arbejdsdag med professionelt og ikke mindst funktionelt arbejdstøj. 

Pleje og klinik skjorter udsalg

Pro-Dress.com giver dig skønne tilbud på pleje skjorter og klinik skjorter til hver en branche. Vi matcher de fleste erhverv og leverer årligt arbejdstøj til en lang række privat samt virksomheder i både ind- og udland. Vi vil også gerne leverer til dig. 

Få en attraktiv firmaaftale

Vi byder på nogle af landets absolut bedste priser – vi byder også på nogle af landets absolut bedste firmaaftaler. Kontakt os allerede i dag for en snak om jeres mange muligheder på tlf. 43 32 63 70 eller på info@pro-dress.com.  

Vi giver dig og din virksomhed muligheden for gratis besøg af vores populære demobus – her kan I se og røre den altid høje kvalitet på vores professionelle designs – det være sig uanset, om det drejer sig om pleje & klinik skjorter, bukser, jakker, uniformer, veste og fodtøj indenfor netop jeres branche. 

Vi byder også på muligheden for påtryk eller broderi af medarbejdernavn og firmalogo samt mulighed for let og overskuelig medarbejder webshop, så du og din virksomhed kan spare både tid og penge, få hurtig levering samt altid attraktive priser.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.