Fri fragt på ordrer over 499,- 

læs mere
Læs mindre

Pleje & klinik jakker

Pleje og klinik jakker – Høj kvalitet til lave priser

Hos Pro-Dress.com finder du et stort og ikke mindst professionelt udvalg af plejejakker og klinikjakker. Vi har sørget for de bedste leverandører til dig, der gerne vil have høj kvalitet til lave priser. Vi har nemlig sparet det fordyrende mellemled væk, så du kan få attraktive priser på såvel arbejdstøj, fritidstøj, sportstøj og fodtøj. Glæd dig her over et spændende sortiment af altid professionelle:

 

  • Pleje jakker
  • Klinik jakker

 

Her finder du fokus på de små, men vigtige detaljer – et væld af skønne farver, former og materialer, således, at du altid kan finde præcis den jakke, der matcher din branche. 

Vi sørger ikke alene for trendy såvel som klassiske designs, men også for hurtig levering og altid god service, når du handler hos Pro-Dress.com. 

Perfekt pasform

Pleje og klinik jakker fås i mange lækre varianter og ikke mindst forskellige designs til både dame og herre. Pleje jakker herre og klinik jakker herre samt pleje jakker dame og klinik jakker dame fås med solid kvalitet, der egner sig til industrivask. Her får du ligeledes professionelt design med:

  1. Pasform, sømme og syninger, der holder til selv hyppige vaske
  2. Solide indfarvninger, der holder vask efter vask

 

Der er dømt kvalitet i særklasse, perfekt pasform og høj komfort med professionelt design fra professionelle leverandører som:

  • Kansas
  • Hejco
  • Elka

 

Den rette uniform og jakke er med til at vise, hvad branche du arbejder i og er derfor en vigtig del af din arbejdsdag. Få den med lækker pasform samt i høj kvalitet til små priser hos Pro-Dress.com.

Pleje og klinik jakker udsalg

Hos Pro-Dress.com finder du altid et stort udvalg af plejejakker og klinik jakker. Der er dømt skønne priser på såvel herremodel klinikjakker og plejejakker som dame-model. Vælg også imellem de mange unisex designs, der passer til såvel herre som dame. 

Altid skønne priser hos Pro-Dress.com – også på firmaaftaler. Kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på tlf. 43 32 63 70.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.