Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Pleje & klinik busseronner

Pleje og klinik busseronner – Altid lækker kvalitet

Hos Pro-Dress.com finder du altid et stort og professionelt udvalg af arbejdstøj – her finder du også de altid komfortable og ikke mindst smarte pleje busseronner og klinik busseronner i et væld af designs, farver, materialer og ikke mindst længder. Glæd dig til et sortiment, der som oftest byder på:

 

 • Plejebusseronner
 • Klinikbusseronner
 • Skjorter
 • Tunikaer
 • Jakker
 • Bukser
 • Veste
 • Arbejdsfodtøj

 

Der er dømt lækkerier fra top til tå, når det gælder professionelt arbejdstøj fra kendte mærker. Vi forhandler kun de største og byder på spændende designs fra bl.a. Hejco, Acode, Kansas, B&C. Få altid skønne priser her hos Pro-Dress.com. 

Høj komfort til små priser

Selv om vi har skruet ned for priserne, så finder du altid høj og udsøgt kvalitet her hos os. Vi har nemlig sørget for professionelle leverandører, der går højt op i de små men vigtige detaljer, der bl.a. omfatter:

 1. Slidstærke designs med stærke sømme og syninger
 2. Solide indfarvninger, der holder farven vask efter vask
 3. Perfekt pasform og høj komfort

 

Find det design af pleje og klinik busseronner, der matcher netop din profession og din branche. Find dem med lange ærmer, korte ærmer, med lommer m.m. Vi fører både dametøj og herretøj samt unisex designs, når det gælder arbejdstøj til pleje og klinik.

Pleje og klinik busseronner udsalg

Du finder altid skønne tilbud på pleje og klinik busseronner her hos Pro-Dress.com. Vi fører attraktive priser på alt vores arbejdstøj – vi har nemlig skåret det fordyrende mellemled væk, så du altid kan spare penge, når du handler hos os. 

Hold også øje med vores restparti side – her kan du finde populære mærker til både arbejdstøj, fritidstøj, sportstøj og fodtøj med besparelser på helt op til 60-90%.

Få en attraktiv firmaaftale

Vi leverer årligt arbejdstøj til et væld af danske og udenlandske kunder. Har du brug for en attraktiv firmaaftale, så kontakt for en gratis og uformel snak om jeres mange muligheder på info@pro-dress.com eller på tlf. 43 32 63 70.

Vi byder også muligheden for broderi eller påtryk af medarbejdernavn og firmalogo, besøg af vores populære demobus samt nem og overskuelig medarbejder webshop. 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.