Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Pleje & klinik bukser

Pleje & klinik bukser – Lækker kvalitet til små priser

Hos Pro-Dress.com finder du ikke alene et stort udvalg af flotte og professionelle plejebukser og klinikbukser – du finder også lækker kvalitet til altid små priser. 

Vi har sørget for at forhandle de bedst mulige prisaftaler hjem til dig, så du altid kan spare på bundlinjen, når du handler arbejdstøj, arbejdsfodtøj, fritidstøj og sportstøj her hos os. Glæd dig til et spændende sortiment indenfor:

 

  • Pleje bukser
  • Klinik bukser

 

Find dine pleje og klinikbukser i damedesign, herredesign eller unisex, der kan passe såvel mænd som kvinder. Vi byder på mange forskellige varianter, så du finder helt sikkert den model, der matcher dit erhverv og din branche. 

Perfekt pasform

Kvaliteten er som altid høj, når du handler arbejdstøj hos os. Vi har sørget for slidstærke designs, der tåler både hverdag og matcher din branche, således at du kan føle dig professionelt og funktionelt klædt på til dagens arbejdsopgaver med designs i:

  1. Slidstærke designs med solide sømme, syninger, knapper og lynlåse
  2. Stærke indfarvninger, der holder til selv hyppige vaske
  3. Lækker pasform og høj komfort

 

Det rette arbejdstøj kan gøre en stor forskel for dig og din arbejdsdag. Vi har sørget for trendy såvel som klassiske designs, så der skulle være noget for alle og ikke mindst alle brancher og erhverv. 

Pleje og klinik bukser udsalg

Få de bedste tilbud på pleje og klinik bukser her hos Pro-Dress.com. Vi har sørget for up-to-date designs, attraktive priser og ikke mindst hurtig levering. 

Vi byder også på muligheden for såvel broderi som påtryk af medarbejdernavn og firmalogo. Det betaler sig at handle hos os – vi har nemlig samlet alt på ét sted, så det er let for dig at handle klinik bukser og pleje bukser online. 

Glæd dig også over vores store udvalg af klinik jakker og pleje jakker samt alt vores øvrige professionelle arbejdstøj og arbejdsfodtøj.  

Få en favorabel firmaaftale

Vi byder på ikke alene nogle af Danmarks absolut bedste priser – vi byder også på nogle af Danmarks absolut bedste firmaaftaler. 

Kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på info@pro-dress.com eller på tlf. 43 32 63 70.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.