Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Kokketøj

Kokketøj – Alt fra top til tå til små priser

Hos Pro-Dress.com finder du et stort og ikke mindst spændende udvalg af billigt kokketøj – naturligvis i højeste kvalitet fra professionelle mærker. Vi har skruet ned for priserne og op for den gode pasform, den høje komfort og de slidstærke materialer. Du kan godt begynde at glæde dig til at gå på opdagelse i et bredt sortiment af lækkerier indenfor:

 

 • Kokkejakker
 • Kokkeskjorter
 • Kokkeuniformer
 • Kokkebukser
 • Kokkeforklæder
 • Kokkehatte
 • Kokkehuer
 • Kokke T-shirts

 

Uanset om du her hyggekok, kok under uddannelse eller professionel kok, så finder du helt sikkert, hvad du lige står og mangler af både overdele og underdele her hos Pro-Dress.com. 

Vi har alle former for arbejdsbeklædning og tilbyder professionelt arbejdstøj til alle brancher – du finder naturligvis også matchende fodtøj, så du kan blive klædt smart, funktionelt og ikke mindst komfortabelt på fra top til tå.

Altid høj kvalitet

Vi har allieret os med de største mærker på markedet, så du altid kan vide dig sikker på professionelt design. Der er dømt creme de la creme både, hvad angår de små men vigtige detaljer samt altid lækkert materialevalg, så du kan få høj komfort, når du iklæder dig flot kokketøj fra Pro-Dress.com. 

 1. Slidstærke designs i nøje udvalgte materialer
 2. Stærke sømme, syninger, knapper og lynlåse
 3. Stor farveægthed og designs, der holder form og farve trods hyppige vaske
 4. Lækker pasform og høj komfort

 

Det er bare lidt mere lækkert at trække i kokketøj fra vores store sortiment. Her finder du et bredt udvalg, så du kan finde præcis den form for kokketøj, der matcher dine ønsker – det være sig uanset om du er hyggekok eller professionel.

Hyggekok eller professionel

Der er de senere år gået sport i lækker madlavning – især på hjemmefronten. Her finder du både herrer og damer med stor interesse i både smagfuld og finere madlavning. Du behøver langt fra være professionel for at kunne fremstille mad med god smag og en smuk anretning. 

 • Alt i kokketøj til hyggekokken
 • Alt i kokketøj til den professionelle kok

 

Vi fører et stort udvalg af kokketøj til både hyggekokken og den professionelle kok. Find eksempelvis de altid populære og ikke mindst uundværlige kokkeforklæder i flere varianter i vores store sortiment. Glæd dig også vores smarte kokkejakker, skjorter, uniformer og ikke mindst huer.

Kokketøj til uddannelse

Søger du kokketøj til din uddannelse, så er Pro-Dress.com det helt rette sted at handle. Vi byder nemlig på smart kokketøj i høj kvalitet til priser, hvor alle kan være med. Få et smart og professionelt look fra dag 1 med kokketøj i mange forskellige varianter. Der er lækkerier fra top til tå, når du handler arbejdstøj eller tøj til kokkeuddannelsen her fra Pro-Dress.com.

Lækre kokkejakker med perfekt pasform

Kokkejakker er kommet for at blive – sjældent finder du en beklædningsgenstand, der kan vække så stor begejstring – i hvert fald hos de, der er heldige at få lov til at smage på kokkens spændende kreationer i køkkenet. Glæd dig til designs af kokkejakker med:

 • Klassiske pasform
 • Oprejst krave
 • Aftagelige knapper
 • Side slidser for større bevægelighed
 • Praktiske lommer
 • Hanger loop

 

Der er dømt creme de la creme til dig, der gerne vil have kokketøj i lækker kvalitet, smart design og ikke mindst med høj komfort. Det rette arbejdstøj er med til at give dig identitet og ikke mindst funktionelt tøj til dit job.

Smarte kokkeskjorter i slidstærke designs

Intet kokketøj uden kokkeskjorter. Du finder dem i slidstærke designs med stærke sømme og syninger, fokus på de små vigtige detaljer – naturligvis fra professionelle mærker. Vi giver dig kokkeskjorter til attraktive priser her hos Pro-Dress.com. 

Kokkeuniformer – Professionelt klædt på 

Med en kokke uniform er du altid klædt professionelt på – ingen tvivl om det. Looket er lige i skabet og du udstråler autoritet og ser troværdig ud – i høj grad grundet dit professionelle look. 

Dertil kommer din øvrige påklædning. Tilbehør som kokkehuer, bandana eller forklæde er ofte også en vigtig del af din samlede fremtræden. 

Praktiske kokkehuer og kokkehatte

Kokketøj består som oftest af bl.a. kokkehue. En kokkehue eller kokkehat er ikke alene smart og giver dig et autoritært look – den er også med til at hjælpe dig med at holde styr på hygiejnen. Med kokkehue som prikken over i’et i dit kokketøj, så har du styr på håret, så hygiejnen er helt i top.

Vi sørger for alt fra top til tå, når det gælder funktionel og stilsikker beklædning og arbejdstøj. 

Flotte og funktionelle kokkeforklæder

Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores altid lækre tilbehør til kokketøj – herunder de helt uundværlige kokkeforklæder. De fås i flere varianter som bl.a.:

 • Bomuldsforklæder i flere forskellige farver
 • Læderforklæder i flere forskellige længder
 • Flammehæmmende forklæder

 

Find den variant, der matcher dine ønsker og glæd dig over slidstærke designs fra populære mærker. Vi sørger tilmed for hurtig levering og trendy designs. 

Komfortable kokke T-shirts

Vi klæder dig på med alt, hvad du behøver – også indenunder dit kokketøj. Her kan du bl.a. glæde dig over flotte, slidstærke og ikke mindst komfortable T-shirts, der findes med både lange og korte ærmer. Få dem i den ønskede farve, vælg yndlingsmateriale eller vælg et design med svedabsorberende egenskaber. Sortimentet hos Pro-Dress.com er stort og professionelt. 

Kokketøj udsalg

Du finder altid de bedste tilbud på kokketøj her hos Pro-Dress.com. Glæd dig over faste lave priser og slidstærke designs. Find dit kokketøj til professionelt brug, som hyggekok eller måske kokketøj til uddannelse – vi byder på det hele og mere til, når du handler fritidstøj og arbejdstøj i høj kvalitet her hos os.

Gå også på opdagelse i vores altid spændende restparti. Her kan du finde de mest professionelle mærker med designs med store besparelser. Der kan være tale om rester fra tidligere kollektioner, returvarer med brudt emballage eller øvrige specialtilbud.

Få en attraktiv firmaaftale

Ønsker du en attraktiv firmaaftale på arbejdstøj, så kontakt os endelig. Vi leverer årligt arbejdstøj til en lang række danske og udenlandske virksomheder.

Kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på tlf. 43 32 63 70 eller på info@pro-dress.com

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.