Fri fragt på ordre over 399,- til pakkeshop. Gratis returnering. OBS! Sommerferie info.

læs mere
Læs mindre

Mascot 00517-620 Thule Vinterkedeldragt

Kun %1 tilbage
Varenummer
00517-620
1.369,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Husk også at bestilt hætten med til din Thule kedeldragt

Mascot Thule Vinterkedeldragt – det sikre valg

Hos Pro-Dress.com er vi i den grad stolte af vores Mascot Thule vinterkedeldragt. Her har vi at gøre med ikke alene et klassisk design, men i høj grad også et af de mest sikre valg på markedet, når det gælder vinter kedeldragter. Uanset om du arbejder ude nogle få timer eller om du tilbringer, hvad der synes, som oceaner af tid udendørs i vintersæsonen, så vil denne Mascot Thule dragt holde dig tør og varm, så du kan koncentrere dig om dine udendørs gøremål. Denne Mascot Thule vinterkedeldragt er ikke alene eftertragtet grundet dens lange popularitet som en varm og smart vinterbeklædning, men i høj grad også grundet den høje komfort. Nogle kalder den Thyborønhabit og det med et kærligt glimt i øjet. Her har vi med kvalitet ud over det sædvanlige og med en producent som Mascot, så kan du være sikker på, at der er kælet for detaljerne. En Mascot Thule vinterkedeldragt er ikke blot et godt valg – det er også en god investering, der vil holde dig tør og varm år ud i fremtiden.

Vinterkedeldragt i højeste kvalitet

En Mascot Thule er klassisk i sit design, men det gør den bestemt ikke kedelig. Her har vi at gøre med en vinterkedeldragt, hvor der er lagt stor vægt på kvalitet for netop at høre til blandt de mest populære valg på markedet inden for varme og praktiske vinterkedeldragter. Den er ikke alene varm – den er også praktisk i en grad, der gør, at de fleste ofte vælger denne Mascot Thule vinterkedeldragt igen og igen, når de først har stiftet bekendtskab med den. En Mascot Thule er fremstillet i Bearnylon, hvilket betyder, at den er både vandafvisende og produceret i et meget slidstærkt materiale. Med quiltet for i både ærmer og ben samt pels for i kroppen er Mascot Thule et fantastisk valg til dig, der ønsker at tilbringe timer udendørs uden at skulle tænke på at fryse. Her har du med en Mascot Thule vinterkedeldragt netop den fordel, at du ikke oplever tøj, der skiller sig på midten, som det jo ofte er tilfældet med varme bukser og varme jakker. Her har vi at gøre med en heldragt, der med sit praktiske design gør det muligt at tilgå benklæder inden under fra begge sider. Her har vi også at gøre med en kedeldragt til vinterbrug, hvor der er tænkt i let tilgang til støvler – dette gøres med den ekstra lange lynlås på ydersiden af underbenene.

Mascot med høj komfort

Hos Pro-Dress.com er vi stolte af vores Mascot Thule vinterkedeldragt. En Mascot Thule er populær grundet ikke alene design og en favorabel pris, men i høj grad også grundet den høje komfort. Her har du en vinterkedeldragt med ekstra bevægelighed grundet strækstof i ryggen. Bemærk, at det er muligt at få din Mascot Thule vinterkedeldragt med hætte. Praktisk, tidløs og ikke mindst behagelig - Mascot Thule vinterkedeldragt er alt, hvad du drømmer om, når det gælder varm og komfortabel vinterbeklædning.

Farver

01 Marine

Beskrivelse 

  • Bearnylon® er et vandafvisende og meget slidstærkt materiale.
  • Thyborøn habit
  • Pelsfór i krop og quiltfór i ærmer og ben.
  • Adgang til benklæder inden under fra begge sider.
  • Strækstof i ryggen giver ekstra bevægelsesfrihed.
  • Ekstra lang lynlås med vindfang på ydersiden af underbenene til nem brug uden over støvler.

 

Størrelse: XS‑5XL = ( OBS: Den er meget stor i størrelsen )

Materiale 

60% bomuld/40% nylon, 240 g/m²

Plejeanvisning/Info

Twill. Industriel plejekategori C2 

Bemærk 

OBS: Dette produkt findes i en overgangsperiode både i en version med knapper og en version med lynlås til påsætning af hætte. Når produkt og tilhørende hætte bestilles i samme ordre, matcher MASCOT selvfølgelig automatisk delene, så de passer sammen. Ønskes specifikt et produkt udelukkende med den ene af delene, bedes man kontakte kundeservice i forbindelse med bestillingen (med lynlås: så længe lager haves). Suppler produktet med en hætte, MASCOT® MacKenzie (se MASCOT® COMPLETE).

 

Specifikation
Leveringstid (på lager) 2-4
netto_pris No
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Mascot 00517-620 Thule Vinterkedeldragt
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.