Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Håndværkertøj

Håndværkertøj der holder!

Hos Pro-Dress.com finder du håndværkertøj, der holder. Vi har udvalgt alle vores leverandører med stor omhu, hvilket betyder enestående kvalitet til dig, perfekt pasform og ikke mindst slidstærke produkter. Vi byder på alt i overtøj og underdele, undertøj samt naturligvis alt i fodtøj til håndværkeren. 

Her finder du alle de former for beklædning, som du lige står og mangler som håndværker eller gør-det-selv entusiast. Vi har noget til både mænd og kvinder – du finder det hele i højeste kvalitet til skønne priser. Vi byder bl.a. på:

 • Arbejdsbukser
 • Arbejdsjakker
 • Arbejdsskjorter
 • Termojakker
 • Fiberpelse
 • T-shirts
 • Sweatshirts
 • Strømper
 • Uldundertøj
 • Hi-Vis
 • Brandhæmmende arbejdstøj
 • Refleksveste
 • Strømper
 • Regntøj

 

Uanset, hvad du end måtte stå og mangle indenfor håndværkertøj, så finder du alt, hvad hjertet kan begære af smarte og funktionelle design, der ikke alene sidder perfekt på kroppen, men som føles behageligt at have på, holder dig varm og ikke mindst sikkerhedsmæssigt godt klædt på. Find det hele til nogle af Danmarks absolut billigste priser her hos Pro-Dress.com.

Altid høj kvalitet hos Pro-Dress.com

Vores mange professionelle mærker byder altid på højeste kvalitet. Selv om vi har skruet ned for prisen, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Her kan du være sikker på:

 1. Slidstærke materialer
 2. Stærke sømme og syninger
 3. Perfekt pasform
 4. Høj komfort
 5. Funktionelt design
 6. Farver der holder

 

Det betaler sig at købe de store og ikke mindst mest populære mærker – her får du nemlig kvalitet, der holder sæson efter sæson, år efter år. Vi har intet mindre en prisgaranti, så du finder de bedste priser på de mest populære mærker indenfor håndværkertøj.

De mest populære mærker

Du finder selvfølgelig alle de mest populære mærker hos Pro-Dress.com. Vi sælger nemlig kun kvalitet i særklasse. Derfor kan du glæde dig til at gå på opdagelse i de mange spændende brands, som vores brede sortiment byder på. Her er noget til hver en lejlighed, hver en branche og ikke mindst til både mænd og kvinder. Find det arbejdstøj og håndværkertøj, som du lige står og mangler blandt mærker som:

 1. Kansas
 2. Mascot
 3. Blåkläder
 4. Workzone
 5. F. Engel
 6. Carharrt
 7. Helly Hansen
 8. Snickers

 

Dette er blot nogle af vores mange populære mærker. Sortimentet byder på langt mere, så du kan godt begynde at glæde dig til håndværkertøj i lækker kvalitet, smart og funktionelt design og ikke mindst til priser, hvor alle kan være med.

Håndværkertøj mænd

Hos Pro-Dress.com finder du alt det håndværkertøj mænd drømmer om. Praktiske, funktionelle, cool og ikke mindst smarte designs går igen, når du kigger vores store og spændende sortiment igennem. Vi har noget til alle former for vejr, alle former for temperaturer og noget til alle brancher. Vi byder på:

 • Smart og funktionelt design indenfor alle former for håndværkertøj

 

Søger du håndværkertøj til en bestemt branche og mangler råd og vejledning omkring køb, størrelse og mærke, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har flere årtiers erfaring på området og hjælper dig gerne med at komme sikkert i mål med valg af tøj og håndværkertøj, så du kan blive bedst muligt klædt på til din opgave.

Håndværkertøj kvinder

Vores sortiment byder også på masser af lækkerier og slidstærke designs af håndværkertøj til kvinder. Her finder du igen alle de populære mærker, der giver dig håndværkertøj med god pasform og ikke mindst høj komfort.

Håndværkertøj unisex

Sortimentet byder på tøj til alle brancher, der ligeledes byder på mange unisex designs. Det er designs, der kan bæres af såvel kvinder som mænd. Der er dog et stort udvalg af håndværkertøj designet til kvinder, der byder på flot og præsentabel fremtræden uanset, hvilken form for beklædning du vælger. 

 • Håndværkertøj til kvinder og mænd samt unisex designs, der kan bæres af begge køn

 

Det kan være svært at vælge, men glæd dig over vores mange flotte billeder, videoer og størrelsesguider, der kan hjælpe dig på vej til at finde det rette design, den rette størrelse og ikke mindst det brand, der lige matcher dine funktionelle behov indenfor smart og professionelt arbejdstøj og håndværkertøj.

Slidstærkt tøj til håndværkere

Som håndværker, så har du brug for at kunne stole på kvaliteten af dit arbejdstøj. Du bruger mange timer dagligt i dette tøj, derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i det samt, at det formår at leve op til de krav og de funktioner, som er nødvendige for at du kan udføre dit job på bedste vis. 

Når du handler hos Pro-Dress.com, så kan du altid regne med slidstærke materialer. Alle vores designs er fremstillet af nogle af verdens førende aktører på markedet - producenter, der har brugt lang tid på at udtænke, designe, finpudse og producere det perfekte stykke arbejdsbeklædning med den helt rette funktion. Her kan du glæde dig over:

 • Gennemtestede designs
 • Smarte, funktionelle og praktiske designs

 

Der er tænkt på hverdagens helte, når du handler håndværkertøj hos Pro-Dress.com. Her er der tænkt på de små, men ofte altafgørende detaljer som stropper til værktøj, lommer de rigtige steder, reflekser og meget mere. En mere komfortabel og funktionel hverdag – det får du med stor sandsynlighed, hvis du vælger stærkt og professionelt håndværkertøj fra Pro-Dress.com.

Lækker pasform

Pasformen er vigtig. Dit tøj skal sidde rigtigt på kroppen og føles behageligt for, at du kan yde en optimal indsats. Den rette størrelse er af afgørende betydning. Du skal have den rigtige benlængde, den rigtige størrelse skridtmål, den rigtige størrelse omkring livet osv. 

 • Perfekt pasform med den rette størrelse, mærke og design

 

Med den helt rette størrelse, så får du højere komfort, da der er plads de rigtige steder, ventilation de rigtige steder, ekstra slidstærke områder på de rigtige steder. Afhængigt af design, så kan du i den grad optimere på funktionaliteten af dit tøj ved at finde den helt rigtige størrelse og dermed perfekte pasform. Her kan du også overveje, om du har brug for ekstra benlængde, ekstra skridtvidde etc.

Tilbud på håndværkertøj

Er du på udkig efter håndværkertøj udsalg, så glæd dig til de mest fantastiske priser hos Pro-Dress.com – vi byder nemlig på prisgaranti. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder din vare billigere et andet sted. Det er en del af vores altid gode service. Det betaler sig at handle hos Pro-Dress.com.

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.