Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Arbejdstøj til kvinder

Arbejdstøj til kvinder

Hos Pro-Dress.com finder du et stort udvalg af arbejdstøj til kvinder. Vi har lavet det lidt lækkert til dig, der gerne vil have smart og funktionelt design samtidig med en høj grad af komfort og lækker pasform. Her har vi samlet et spændende sortiment af både overdele og underdele fra nogle af markedets absolut mest populære leverandører – naturligvis til små priser, når du handler hos Pro-Dress.com.

Tag et kig i udvalget og find et godt tilbud på arbejdstøj til kvinder i topkvalitet - der matcher miljøforholdene på din arbejdsdag. Du kan roligt glæde dig til et spændende udvalg af varianter indenfor:

 • Arbejdstrøjer
 • Arbejdsbukser
 • Arbejdsjakker
 • Arbejds T-shirts
 • Arbejds poloshirts
 • Arbejdsskjorter
 • Arbejdsnederdele
 • Arbejdsshorts
 • Arbejdsknickers
 • Arbejdsstrømper
 • Arbejdsveste

 

Vi giver dig det bedste af det bedste fra de hotteste mærker, der alle har fokus på slidstærke mærker, høj komfort og professionelt design. Kombinér på kryds og tværs og sammensæt alle dine favoritter, så du altid kan føle dig smart og velklædt og samtidig praktisk klædt på til din jobfunktion.

Billigt arbejdstøj til kvinder i høj kvalitet

Er du på udkig efter billig arbejdstøj til kvinder, så kan du roligt glæde dig. Vi byder nemlig på masser af overdele, underdele og ikke mindst helsæt til alle lejligheder, alle sæsoner og i alle slags materialer. Der er dømt creme de la creme, når det gælder lækkert design i slidstærke materialer. 

Selv om vi har skruet ned for prisen, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi vil ikke alene være de billigste i Danmark – vi vil også være de bedste. Derfor finder du altid produkter og ikke mindst arbejdstøj til kvinder, der byder på:

 • Smarte og funktionelle design i høj kvalitet
 • Slidstærke designs med stærke sømme og syninger
 • Lækker pasform og høj komfort
 • Farver og pasform, der holder selv efter hyppige vaske

 

Vi giver dig kvalitet, der kan mærkes i hverdagen. Vi giver dig funktionelt design, der kan gøre den helt store forskel. Her taler om vi om tøj med lækker pasform og god bevægelsesfrihed. Vi taler om arbejdstøj med ekstra forstærkning på udvalgte steder, isolering og praktiske lommer, slidstærke lynlåse og ikke mindst komfort, der er lidt ud over det sædvanlige – vi byder nemlig kun på de største mærker på markedet.

Arbejdstøj kvinder elsker

Hos Pro-Dress.com finder du arbejdstøj kvinder elsker at have på. Bløde materialer i kombination med bløde sømme og syninger giver dig tøj, der kan bæres mange timer dagligt uden gene. Dertil kan du vælge funktionelt tøj med bl.a. svedabsorberende og svedtransporterende egenskaber. 

Vindtætte, vandtætte og åndbare materialer

Her finder du også tøj, der er vindtæt, vandtæt og åndbart i en grad, der kan gøre den store forskel for din arbejdsgang. Vi byder på vandsøjletryk på 10.000, tapede sømme og windbreakers, der kan holde dig varm og veltempereret og holde den kolde luft ude. Vi klæder dig på fra top til tå med alt det bedste fra de største og mest professionelle mærker. 

Sammensæt dit eget arbejdstøj til kvinder

Hos Pro-dress.com henvender vi os til både mænd og kvinder. I denne kategori af arbejdstøj til kvinder, har du mulighed for selv at kombinere de forskellige produkter og designs til det arbejdstøj, der bedst imødekommer behovene på netop dit arbejde. 

 • Praktisk og funktionelt arbejdstøj til kvinder til alle former for brancher

 

Du finder arbejdstøj til praktiske arbejdsopgaver, der kræver materialer med god slidstyrke og fleksible designs med god rum til bevægelse. Arbejder du med byggeri, renovering, lager, flytning, håndværk, natur/miljø, trafik eller andre fysisk krævende arbejdsopgaver, finder du gode tilbud på passende arbejdstøj her.

Funktionelt tøj – Optimér din arbejdsdag


Alt tøjet i vores online katalog er udvalgt efter et ønske om at hjælpe dig til at yde dit optimale i løbet af arbejdsdagen. Det betyder, at vi nøje har valgt vores leverandører, så vi kan tilbyde dig arbejdstøj i topkvalitet. Med arbejdstøj i de rette materialer og med optimal pasform med god bevægelsesfrihed, så bliver det lettere for dig at fokusere 100% på dine arbejdsopgaver.

 • Valg af rette form for arbejdstøj kan være med til at optimere din arbejdsdag

 

Ved hvert enkelt produkt kan du finde detaljer om fordelene ved de forskellige designs. Vores måleskema på hjemmesiden gør et nemt for dig at vælge den rette størrelse fra mærke til mærke.

Smart og praktisk arbejdstøj til kvinder fra anerkendte leverandører

Alle leverandører til arbejdstøjet hos Pro-Dress.com er førende inden for området, og har mange års erfaring med udvikling af arbejdstøj. Det betyder, at du som kunde vil nyde godt af et opdateret sortiment, hvor de nyeste tendenser inden for materialer, design og komfort gør sig gældende.

De hotteste mærker

Vi tilbyder designs, som alle er sværvægtere inden for design og produktion af tøj til arbejde og friluftsliv. Her kan du vælge mellem arbejdstøj til indendørs og udendørs brug, og til alle temperaturforhold – naturligvis fra de største og hotteste mærker. Vi byder bl.a. på arbejdstøj til kvinder fra mærker som:

 • Helly Hansen
 • Snickers
 • Kansas
 • Acode
 • F. Engel
 • Workzone
 • You Brands
 • Mascot

 

Du finder helt sikkert din helt egen favorit – både, når det gælder mærke og ikke mindst design. Vores mange professionelle leverandører byder tilmed på et væld af farver, materialer, snit og længder. 

Udvalget er stort, og det kan være næsten svært at vælge. Du finder bl.a. lange polyester/bomuldsbukser med høj slidstyrke og praktiske lommer til værktøj og lignende, velsiddende pilotjakker, vind- og vandtætte vinterjakker med god åndbarhed samt veste, nederdele og polo T-shirts til udendørsarbejde i sommermånederne. 

Overalls arbejdstøj kvinder

Du finder et stort udvalg af overalls kvinder vil elske at have i deres garderobe. Du finder helt sikker overalls til den branche, som du arbejder i. Vi byder nemlig på arbejdsbukser til kvinder i mange spændende varianter, designs og farver. Er du maler, tømrer, murer eller måske noget helt fjerde, så er der helt sikkert et par smarte og funktionelle overalls i din størrelse. 

Arbejdstøj til kvinder kitler

Der er ikke sparet på de lækre og funktionelle detaljer, når det gælder arbejdskitler til kvinder. Her finder du et stort udvalg i mange forskellige designs. Her finder du igen variation i både farve og funktion. Vi kan bl.a. nævne funktionelle detaljer som:

 • Kittel med brandhæmmende materiale
 • Kittel med ESD-funktion
 • Kittel med skjulte trykknapper
 • Kittel med dobbeltstolpelukning

 

Find den kittel, der lige matcher dine behov og glæd dig over smarte og slidstærke designs fra de største og mest professionelle mærker på markedet.

Mascot arbejdstøj kvinder

Vi byder naturligvis også på et stort udvalg af dametøj i mærket Mascot. Her har du at gøre med en professionel producent, der ikke alene har styr på funktionalitet og smart design, men også lægger stor vægt på bl.a. komfort og lækker pasform.

Snickers arbejdstøj til kvinder

Du bliver bestemt ikke snydt for lækkerier fra det altid populære Snickers. Her finder du også et stort udvalg af arbejdstøj til kvinder i mange spændende varianter, farver og designs. Glæd dig til masser af overdele og underdele – alle i trendy og praktisk design.

Kansas arbejdstøj kvinder

Kansas er og forbliver en sværvægter på området for smart og funktionelt arbejdstøj – også arbejdstøj til kvinder. Her finder du masser af lækre designs til kvinder og unisex designs, der kan bæres af både herre og dame.

Du finder en lang række mærker, hvor der er designet med unisex designs – praktisk, så både damer og herrer kan få glæde af de lækre designs til brug i jobfunktionen.

Arbejdstøj til kvinder udsalg

Vi byder naturligvis på masser af tilbud på arbejdstøj til kvinder. Du kan først og fremmest glæde dig til nogle af Danmarks absolut laveste priser på alle former for arbejdstøj og sikkerhedstøj. 

Tag et kig i kataloget og sammensæt dit eget arbejdstøj. Når du har fundet dine favoritter, kan du gå direkte til indkøbskurven på hjemmesiden og gennemføre din bestilling. God fornøjelse med din online shopping hos Pro-Dress.com!

Få en favorabel firmaaftale

Din virksomhed kan altid få en favorabel firmaaftale med både arbejdstøj og arbejdsfodtøj i samarbejde med Pro-Dress.com. Vi leverer årligt en stor mængde arbejdsfodtøj og arbejdstøj – bl.a. med påtryk af medarbejderens navn og firmalogo – til en lang række danske og udenlandske virksomheder.

Kontakt os allerede i dag for en snak om jeres mange muligheder. Vi træffes på tlf. 43 32 63 70 eller på info@pro-dress.com.  

Spar tid og penge med smart medarbejder webshop

Vi byder endvidere på smart medarbejder webshop, hvor din virksomhed kan spare både tid og penge ved at hver enkelt medarbejder selv bestiller det arbejdstøj, der skal bruges. Vi kan levere personpakket direkte til virksomheden for nem intern distribution.

Alt i fritidstøj, sportstøj og løbetøj hos Pro-Dress.com

Du finder, ud over arbejdstøj til kvinder, også et stort udvalg af både fritidstøj, sportstøj og løbetøj her hos Pro-Dress.com. Her finder du også et stort udvalg af bl.a. fritidssko, løbesko, løbetilbehør og et væld af spændende accessories, der bl.a. byder på tasker, bælter, caps, løbehuer, vanter og termoundertøj m.m. 

 

 

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.