Fri fragt på ordrer over 499,-     •     OBS! Se leveringstid her

læs mere
Læs mindre

Helly Hansen Manchester / Waterloo åndbar regnsæt med Helly Tech

Kun %1 tilbage
Varenummer
70627.
999,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Helly Hansen Manchester / Waterloo Åndbar Regntøj med Helly Tech

Helly Hansen Manchester / Waterloo regnsæt i sort og blå til damer og herrer

Helly Hansen Manchester / Waterloo regnsæt hører til blandt de mest populære regnsæt hos Pro-Dress.com. Siden den spæde start i 1877 har brandet rykket sig flere sømil og de har den dag i dag indgået partnerskaber med flere store personligheder og teams, hvoraf de blandt andet leverer sejlertøj til det kendte Ericsson Racing Team, der deltager i det prestigefyldte Volvo Ocean Race. For alle os, som ikke nødvendigvis sejler verdenshavene tynde i katamaraner til flere millioner kroner, så leverer denne norske outdoor-specialist heldigvis også regntøj til kvinder og mænd, og her bliver der heller aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Alle typer regntøj fås desuden i små og store størrelser til både damer og herrer, da der altid skal være et stykke Helly Hansen Manchester / Waterloo regntøj til den menige mand uanset hans eller hendes størrelse. Igennem sine efterhånden 140 år i branchen, så har verden fået fornøjelsen af klassikere såsom Helly Hansen Waterloo og Helly Hansen Mandal, hvilket er en kollektion af regntøj der er populær hos den danske befolkning. Se alle vores Helly Hansen Waterloo regntøj til kvinder og mænd her på siden.

Helly Hansen Manchester / Waterloo regntøj på tilbud


I 1980 lancerede mærket sin verdenskendte Helly Tech membran, som du nu også nyder godt af i det populære Helly Hansen Manchester / Waterloo regnsæt. HH regntøj var nu både vandtæt og åndbart. Dette betød, at alle der deltog i høj-intensiv udendørs aktiviteter nu kunne få regntøj, regnsæt og andet overtøj specifikt udviklet til deres behov. I dag findes denne membran i flere forskellige udgaver alt efter hvilke type beklædning, der bliver produceret, så selv når pengene er små og du leder efter Helly Hansen Manchester / Waterloo regntøj på udsalg, så følger kvaliteten altså stadigvæk med. Hos Pro-Dress.com indkøber vi store mængder, og desuden går altid gå efter de bedste tilbud. Det er derfor, at vi som oftest også kan tilbyde dig de bedste tilbud til Helly Hansen Waterloo regnsæt.

Helly Hansen Manchester / Waterloo vandsøjletryk

Hos Pro-Dress.com tilbyder vi intet mindre end det bedste til vores mange glade kunder – vores kunder kommer igen og igen og det er ikke uden grund. Vi sætter en stor ære i at få både den bedste kvalitet, den bedste pasform, den bedste komfort og ikke mindst det bedste design, når vi bestiller regnsæt hjem. Med Helly Hansen Waterloo regnsæt får du kvalitet for alle pengene. Her har vi at gøre med et vandsøjletryk 10.000, hvilket betyder, at jakkens sømme i den grad er gearet til at beskytte dig mod vejr og ikke mindst vand – deraf betegnelsen vandsøjletryk. Det betyder kort og godt, at jo højere tallet er – jo bedre er din regnjakke til at modstå før den gennembrydes af vand. Med et Helly Hansen Waterloo er du rigtigt godt rustet til det danske vejr – uanset årstid. Her får du en jakke og buks, hvor der er tænkt på alle de detaljer, der skal til for at du kan føle dig sikker på at nå tøj hjem, når du bevæger dig ud i regnen. Et vandsøjletryk på 10.000 sætter dermed Helly Hansen Waterloo blandt nogle af vores absolut foretrukne mærker indenfor regnsæt og regnjakker til både mænd og damer. Jakken, der som bukserne er i 100% polyester, finder du her med snøre i taljen og velcro i ærmerne for ekstra beskyttelse mod regnen. Jakken er med forlænget ryg – en ekstra lille lækker detalje. Generelt har vi med et rigtigt flot og ikke mindst praktisk design, der sikrer høj komfort hos den, der bærer dette smarte og populære Helly Hansen Waterloo regnsæt.

Regnsæt med fokus på komfort

Når du ifører dig dit regntøj, så er det ikke ligegyldigt om funktionaliteten matcher designet. Har du en smart regnjakke uden fokus på komfort, så bliver det ikke behageligt i længden. Et regnsæt skal være åndbart og føles lækkert at have på. Helly Hansen Manchester / Waterloo er et professionelt mærke, hvor der er lagt stor vægt på, at alle de små detaljer går op i en højere enhed. Når professionelle sejlere vælger at bære regnsæt fra Helly Hansen, så er det i den grad en kvalitetsstempling af ikke alene brandet, men i høj grad også komforten. Et Helly Hansen Manchester Waterloo regnsæt er 100% vandtæt og ikke mindst vindtæt takket være teknologien Helly Tech, hvor de mange lag i regnsættet er sammensat på sådan en måde, at regnen holdes ude. Det er tilmed åndbart, hvilket gør det muligt at have dette flot designede regnsæt på i mange timer ad gangen uden at det på nogen måde bliver ukomfortabelt. De mange fine detaljer på Helly Hansen Manchester / Waterloo regnsættet som velcro nederst på ærmerne, 2 skæve for-lommer med lommeflap samt de tætte syninger gør dette regnsæt egnet til såvel fritid som professionelt brug. Hos Pro-Dress.com finder du altid Helly Hansen Manchester / Waterloo regnsæt til favorable priser. Vi tilbyder et stort udvalg i fritids- og arbejdsbeklædning til både herrer og damer. Find dit næste sæt Helly Hansen Waterloo her til både herrer og damer i smarte sorte og blå nuancer. Et regnsæt, der kan holde dig tør mange år ud i fremtiden.

 
Features

Jakke:

 • Helly Tech
 • Vandsøjletryk 10.000
 • Snøre i taljen
 • Forlænget ryg
 • Velcro nederst på ærmerne
 • 2 skæve forlommer med lommeflap
 • Åbninger i ryggen til ventilation

Bukser:

 • Helly Tech
 • Elastik i taljen
 • Velcro forneden

Material

 • 100 % polyester, 175 g
​Str. 
 • XS - 4XL = (Er angivet i herre størrelser)

 
Specifikation
Video 1 HYb-GnsqLwg
Video 2 qQg4o1wGxHY
Video 3 hu1AuXj2bkU
Leveringstid (på lager) 2-5
netto_pris No
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Helly Hansen Manchester / Waterloo åndbar regnsæt med Helly Tech
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2022 Pro-dress.com ApS. All Rights Reserved.