Fri fragt på ordrer over 599,- 

læs mere
Læs mindre

Arbejdstøj

Hos Pro-Dress har vi et stort sortiment af billig arbejdstøj af høj kvalitet. Uanset hvad du arbejder med, så har vi arbejdstøj, der kan holde til dine anstrengelser og stor slid. Vores arbejdstøj er slidstærkt og behageligt at have på, så det ikke generer dig, når du arbejder. Arbejdstøj til arbejde fra gode producenter finder du lige her hos os. Vi udvælger vores leverandører af billig arbejdstøj ganske nøje og lægger især vægt på billig arbejdstøj i høj kvalitet, med høj komfort og arbejdstøj til fair priser. Samtidig gør det selvfølgelig ikke noget, at arbejdstøjet også ser godt ud. Vi forhandler alt lige fra billig arbejdstøj som arbejdsskjorter, arbejdsbukser og arbejdsjakker til reflekstøj, termotøj og brandhæmmende arbejdstøj. Vi har med sikkerhed det arbejdstøj, der matcher dit erhverv.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

Arbejdstøj med fokus på kvalitet.

Du kan få billig arbejdstøj i alverdens modeller og farver her i kategorien, hvilket gør, at du kan finde lige det, der passer til fx dit firmalogo. Der er klassisk ensfarvet arbejdstøj og det helt almindeligt. På den klassiske front tænker vi specielt på den old school busseronne fra Kansas. Der er smart flerfarvet beklædning til alle, så uanset hvilken smag du har, så kan du med garanti finde noget i de forskellige kollektioner fra mærker som MASCOT, Snickers, ELKA, Kansas, Helly Hansen, Blåkläder med flere. Du vil synes om vores udvalg af billig arbejdstøj her på siden. Uanset hvilken branche du er i, så har vi garanteret noget billig arbejdstøj, som du kan bruge. Vi har almindelige arbejdsbukser, arbejdsshorts, arbejdsknickers med og uden hængelommer til fx tømrere samt arbejdsbukser med aftagelige ben til dig, der går ude hele året og gerne vil være forberedt på vejrets skiften. Vi har også arbejdstrøjer, arbejdsjakker, arbejdsskjorter og arbejdsveste samt alt indenfor arbejds t-shirts, arbejdsstrømper og huer. Du og dine medarbejdere kan her blive godt klædt på fra top til tå i vores udvalg af billig arbejdstøj.

Med vores store sortiment af billig arbejdstøj i topkvalitet, kan du med garanti finde det, du søger her. Hvis ikke du finder det helt rigtige, er du mere end velkommen til at kontakte os på Tlf: 43 32 63 70 eller på email. Vi vil gøre vores ydereste for at hjælpe dig bedst muligt igennem alle vores sider. Vi også hjemskaffe special produkter til dig, hvis det måtte blive en nødvendighed.
 
Attraktive virksomhedsfordele ved at købe arbejdstøjet online.
Små, mellem og store virksomheder samt kommuner og instutioner som køber større mængder arbejdstøj hjem til deres medarbejdere kan med fordele kontakte os her hos Pro-Dress.com. Vi giver alle virksomheder og institutioner konkurrencedygtige tilbud på jeres forespørgsel. Du kan altid få præsenteret et skrædersyet arbejdstøj- og eller beklædningprogram fra os. Vi kan også hjælpe med påvarmning af firmalogo på arbejdstøjet, så jeres tøj får sin helt egen firmaprofil. På den måde kan man se hvor medarbejderne hører til, hvis man går på en arbejdsplads med forskellige virksomheder tilknyttet. Ydermere er der også en god profilering i, at iklæde sine medarbejdere firmatøj eller arbejdstøj med logo. Vi henter tilbud på logotransfere hjem fra opgave til opgave da logoer altid afhænger af størrelse, mængde og hvor mange farver der er I logoet. Det er helt sikkert, at vi kan tilbyde dig de billigste priser, både med og uden logo. 

Lidt om arbejdstøj hos Pro-dress.com

Hvis du mod forventning ikke finder det arbejdstøj, som du søger, når du klikker rundt på vores webshop, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os, på Tlf. 43 32 63 70 eller info@pro-dress.com. Vi gør alt for at få det helt rigtige tøj hjem til dig, så du kan få en god arbejdsdag. Ligemeget hvad du har af specialkrav, vil vi gøre alt for at indfri dem.
Vi har samlet et bredt udvalg af billig arbejdstøj til dig både indenfor kendte mærker og typer af modeller. Der er billig arbejdsstøj til både børn, damer og herrer, så hvis der er én i familien, der finder noget interessant arbejdstøj, så finder resten af familien også nemt noget. I kan dermed bestille sammen og få endnu flere fordele. Som kunde hos Pro-dress sparer du hurtigt både tid og penge ved at købe mange forskellige varer det samme sted på samme tid. Du kan fx. købe tøj, børnetøj, termotøj, regntøj og sports BH'er på samme ordre i stedet for at skulle bestille det 4 forskellige steder. Ved at samle sine ordrer, sparer man penge på for eksempel fragt. Hvis du skal bruge rigtig meget arbejdstøj eller sikkerhedssko så tag fat i os. Vi har nogle gange muligheden for give mængderabat.

En andel fordel ved at handle arbejdstøj billigt på nettet er også, at du kan sidde derhjemme i fred og ro finde lige det, som du kan lide. Du behøver ikke først bruge en masse spildtid på at køre rundt og finde en parkeringsplads, hvorefter man skal betale for parkering. Ydermer skal man ikke tænke på om vejret er godt eller dårligt. Du kan ligge eller sidde hjemme i sofaen eller ligge i sengen og bestille lige det arbejdstøj som du skal bruge. Den frihed er dejlig, og du bestemmer selv. Når man går rundt i byen eller i et storcenter og leder efter noget bestemt, så kan man ikke være sikker på, at man finder det tøj, man leder efter. I disse situationer kan man være nødt til at køre et andet sted hen og starte jagten dér. Ved Internet handel kan du nå at besøge mange flere online butikker på meget kortere tid eller bare søge på Goolge efter lige det specifkke produkt, som du søger, og vupti så er du kun få klik fra dit køb. Din bestilling  ligger i din postkasse efter nogle få dage. Når du handler online er du er fri for at vente i køen og er ikke afhængig af åbningstider eller lukkedage. Uanset om du mangler fritidstøj eller billig arbejdstøj, kan Du med fordel handle dit arbejdstøj her hos Pro-Dress.com
 
Vi har samlet creme de la creme inden for arbejdstøj online, fra nogle af de bedste mærker i verden. Du finder arbejdstøj til arbejde fra mærker som MASCOT, ELKA, Helly Hansen, MacMichael, Blåkläder og Kansas, og de går ikke på kompromis med kvaliteten. håndværkere er meget kvalitetsbeviste idag og vil have det bedste af det bedste indenfor billig arbejdstøj. Det er ikke så mærkeligt, da de skal gå i deres tøj i mange timer om dagen hver dag.
Vi har samlet alt vores billig arbejdstøj på denne side, for at gøre det nemt og overskuelige at finde lige det tøj som passer dig eller din virksomhed bedst.

 

Gode TILBUD på tøj hos Pro-Dress.com

Vores leverandører har indimellem udgået produkter, som skal sælges ud, så der bliver plads til nyheder. Det udgået tøj sælger vi billig på vores side med tilbud og SPAR OP TIL 70%. Vi har også et returlager, hvor der er billig arbejdstøj, som er bestilt i forkerte størrelser, farver eller andet. Det tøj der kommer retur til os og udgåede modeller, bliver sat til salg i vores kategori med tilbud. Der er rigtig gode tilbud og tøjet er mærket med ”retur varer”, så du ved hvad du køber. Når der står retur varer på produktet, vil sige at arbejdstøjet er sprit nyt, og det kun er original emballagen der har været åbnet. I de fleste tilfælde er der kun et stk. til salg i en bestemt farver og størelse. Alligevel er det et kig værd, da man kan spare rigtig mange penge.
 

Find billig arbejdstøj fra førende producenter.

Fælles for vores mærker indenfor arbejdstøj er, at de leverer billig arbejdstøj i fantastisk høj kvalitet. Den store forskel er designet, så du kan med sindsro vælge det arbejdstøj, som du synes bedst om. Design og pasform er meget vigtigt for alle håndværkere, da det rigtige arbejdstøj kan betyde forskellen på en god eller dårlig arbejdsdag. Vi garanterer, at arbedstøjet nok skal holde til lige netop dit arbejde, da vi forhandler arbejdstøj til arbejde fra mærker som F. Engel, MASCOT, Snickers, ELKA, Kansas, Helly Hansen, MacMichael med flere i samme klasse.

 

- ELKA Rainwear Working Xtreme


ELKA Rainwear producerer arbejdstøj, som du har det godt i hele dagen. Serien Working Xtreme fra ELKA er vandtæt, vindtæt og åndbar og fungerer som arbejdstøj hele dagen i silende regn og hård blæst, samtidig med at det lader kroppen ånde og komme af med varmen. Det giver den gode fornemmelse dagen lang. I serien indgår også vandtæt arbejdstøj med stretch – det giver dig endnu bedre bevægelighed og komfort, når du arbejder.  

ELKA Rainwear er et dansk firma med mange års erfaring i vind- og vandtæt arbejdsbeklædning. ELKAs produkter udvikles med fokus på slidstærke materialer, funktionalitet og komfort – ELKA har tænkt på det hele.

 

- MASCOT international workwear.

MASCOT bruger sloganet; testet to work. Det kan man roligt sige skinner igennem i hele deres produktion. Ydermere er det tydeligt i deres slutprodukt, at deres arbejdstøj er testet inden, det bliver sendt ud til håndværkere. MASCOT er en velkendt og velrenommeret leverandør af både herre- og damebeklædning af den bedste kvalitet til arbejds- og fritidbrug. MASCOT hører til blandt vores mest populære mærker, og du finder derfor også masser af spændende tilbud på MASCOT. Tilbud og faste lave priser på arbejdsjakker, arbejdsbukser, kitler, arbejdstrøjer og sikkerhedssko til rigtig gode priser finder du her hos Pro-Dress.com. Vi kan med sikkerhed blive din fortrukne forhandler af MASCOT tøj online.

 
- KANSAS arbejdstøj.

Fristads Kansas er en velkendt klassiker indenfor arbejdstøj, og derfor finder du selvfølgelig også billigt arbejdstøj fra Kansas her hos Pro-Dress.com. Mærket er din garanti for arbejdstøj er i høj kvalitet til helt fantastiske små priser. Du kan altid føle dig sikker på, at komforten og de praktiske egenskaber er helt i top. Der er ganske enkelt tænkt over hver eneste detalje. Fra den meget anerkendte producent Kansas.
 

- HELLY HANSEN workwear.

Helly Hansen blev startet i 1877 af en Norsk kaptajn, og siden er mærket blevet kendt af langt de fleste mennesker i hele verden. De laver arbejdstøj/ produkter i meget høj kvalitet og med høj slidstyrke. Arbejdstøjet som arbejdsbukser, arbejdsjakker, overalls og kedeldragter kan derfor holde til at blive brugt hver dag til både arbejde og fritid. Vi er stolte af at kunne præsentere arbejdstøjskollektionen fra Helly Hansen her hos os. Vi synes bestemt, at den er værd at bruge lidt tid at kigge på, og du finder et af landets største udvalg lige her.

 

- MACMICHAEL arbejdstøj.

MacMichael leverer smart og billigt arbejdstøj, der produceres af arbejdstøjsgiganten MASCOT. Arbejdstøjet er I en kategori, hvor du får høj kvalitet til rigtig billige priser. Udvalget er ganske omfattende fra MacMichael, og du vil med sikkerhed kunne finde noget dejligt billig arbejdstøj i høj kvalitet fra dem. Se for eksempel de mange smarte arbejdstrøjer, arbejdsbukser og sikkerhedssko fra MacMichael i vores store sortiment.

 

Læs om arbejdstøj

Her i artiklen kan du læse en masse om vores store udvalg af arbejdstøj. Vi er stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af billig arbejdstøj fra et væld af kendte og anderkendte mærker. Når man arbejder ude, er det vigtigt, at man har det rigtige arbejdstøj. Ens arbejdsdag kan blive til et helvede, hvis sine arbejdsbukser, underbukser eller andet sidder forkert. Det er vigtigt, at man altid har godt arbejdstøj på, så man kan yde det bedste, fra når man møder ind, til når man går hjem. Det gør heller ikke noget, at arbejdstøjet også er til at have på til de dejlige pauser, hvor man skal hygge sig med kollegaerne. Grundet et væld af gode producenter af arbejdstøj, finder alle håndværkere tøj til deres arbejde, hvor pasform og komfort er en garanti. Pro-Dress.com er klar over, at arbejdstøjet kan have indflydelse på, hvor god en dag man får ude i det danske vejr, og derfor finder du altid arbejdstøj i bedste kvalitet hos os. 


Her på vores store hjemmeside finder du et bredt udvalg af billig arbejdstøj i bedste kvalitet. Der er mulighed for at købe billig arbejdstøj til udearbejde om vinteren og om sommeren. Det danske vejr er meget omskifteligt, og der er stor forskel på, hvilket tøj man skal have på, alt efter om det er forår, sommer, efterår eller vinter. Her på Pro-Dress.com finder du billig arbejdstøj til alle årstider. Pro-Dress.com kan grundet gode forhandleraftaler tilbyde dig de billigste onlinepriser på arbejdstøj til både mænd, kvinder og børn. Lige meget om du er mand, kvinde eller barn leder du ikke forgæves i vores store webshop.


Der er arbejdstøj til både private og erhverv her på siden. Til tømrervirksomheder, malerfirmaer eller andre virksomheder inden for håndværkerfaget, er det muligt at få sin helt egen shop. Det bliver ved hjælp af sin egen shop hos Pro-Dress.com nemt og overskueligt, at købe billig arbejdstøj til sine håndværkere. Der er ofte rigtig gode tilbud at hente på det allerede billige arbejdstøj. De gode tilbud  bliver tilbudt både private og erhverv. Der er ingen, der bliver snydt her hos os. Virksomheder, der skal købe meget tøj til håndværkere, har mulighed for at få mængderabat. Kontakt os, hvis du vil høre mere om alle de gode fordele for virksomheder og private, der leder efter billig tøj til håndværkere i høj kvalitet. 

Type

Du finder her hos Pro-Dress.com alle typer for arbejdstøj. Webshoppen er delt overskueligt op, så du som mand, kvinde eller barn let kan sortere i det billige arbejdstøj, du har brug for. Du finder alt i arbejdsbukser, arbejdshandsker, sikkerhedssko, overalls, kedeldragter og meget andet i det store udvalg af tøj til håndværkere. Med den helt rigtige type arbejdsbuks, skjorte, overall, knickers eller andet til arbejde bliver din arbejdsdag mere behagelig. Alt billig arbejdstøj her på Pro-Dress.com er lavet med fokus på komfort, og det har fra producenternes side kvalitet i højsædet.

Inden for de forskellige håndværkerfag, er der mulighed for at finde det bedste billige arbejdstøj. Du finder arbejdsbukser, arbejdsjakker, vinterbukser, termotøj til udearbejde om vinteren samt arbejdsshorts, arbejds t-shirts, arbejdsskjorter til udearbejde om sommeren, hvor solen står højt på himlen.

Du finder kort sagt alle typer af tøj til håndværkere fra kendte mærker her hos Pro-Dress.com. Der er ingen tvivl om, at du finder lige præcis det billige arbejdstøj, du mangler på webshoppen. Selvom udvalget er enormt, og der er rig mulighed for at finde tøj til både mænd, kvinder, piger og drenge på shoppen, er vi aldrig færdige. Vores fineste opgave er hele tiden at tilbyde dig det sidste nye arbejdstøj fra kendte mærker, hvor kvaliteten er høj. Du finder kun den højeste kvalitet af arbejdstøj som arbejdsbukser, arbejdsjakker, sikkerhedssko, arbejds t-shirts, kedeldragter, overalls, termotøj, regntøj, klassiske busseronne med mere her på shoppen. Alt billig arbejdstøj kan købes i det bedste materialer. Grundet de gode materialer kan du også trygt bruge arbejdstøjet om vinteren uden at komme til at fryse.

Mærker

Pro-Dress.com har i hele artiklen virket meget sikre på, at de har den højeste kvalitet af billig arbejdstøj. Det kan virke mærkeligt, at du her hos os både får høj kvalitet og billige priser. Der er en god forklaring på det, og det er helt enkelt gode forhandleraftaler med mærker som Mascot, Kansas, Helly Hansen, MacMichael med flere. Med arbejdstøj fra mærker som ELKA, F. Engel, Snickers, MacMichael, MASCOT, Helly Hansen og Kansas, kan du være sikker på, at du ikke finder arbejdstøj i bedre kvalitet andre steder. Alle disse mærker har i en lang årrække bevist, at de leverer høj kvalitet til håndværkere i alle brancher. Er du maler, tømrer, elektriker, jord- og betonarbejder eller anden form for håndværker, så bliver du glad for arbejdstøj i høj kvalitet fra MASCOT, Kansas, Helly Hansen, MacMichael og andre.


Her hos Pro-Dress.com finder du de bedste onlinepriser på det kendte og anerkendte producenter af tøj til håndværkere i god kvalitet. Med det rigtige valg af tøj til arbejde, får du en bedre arbejdsdag. Det rigtige valg finder du her hos os!

 

Læs også om vores andre muligheder med:

© 2023 Pro-dress.com. All Rights Reserved.